facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgboerderij De Munnikenhof

Adres: Brinkweg 30a , Rheden 6991 JP, NL
Telefoonnummer: 026 495 2159
Stad: Rheden
Route: Brinkweg 30a
Postcode: 6991 JP



op zoek naar gerelateerd: Boerengolf rheden, Brinkweg 30a Rheden, Pensionstal Rheden, Groenewoud Rheden, Munnikhof Alexander, Wat doe je op een boerderij
Recensies
Dit is zo'n winkel waarvan je het bestaan moet weten. Ik moest in de buurt iets ophalen en bracht er een bezoekje. Mooie winkel met heerlijke streekproducten en -gerechten. Vriendelijke bediening. Als u in de buurt bent, zeker een bezoek waard.
Leuke winkel, lekkere producten. Top!
Honden niet toegestaan, nergens bordje gezien bij eerder bezoek. Duur en droog spul verder
Service was netjes en ik roep mensen op koop meer lokaal wel wat duurder maar niets geen chemische rommel waar we ziek van worden.
Fijne winkel met mooi assortiment. Vlees en kaas zijn erg goed en lekker. Ook het verzorgen van complete barbecue kan bij hun. Leuke en vriendelijke mensen.
Leuke kleine landwinkel. Vooral leuk voor cadeau pakketjes. Ook top; verse vleeswaren, zuivel en zelf pindakaas tappen! Kinderboerderij en speeltuin zijn wel echt aan onderhoud toe.
Vriendelijke mevrouw en leuke winkel hele lekkere kaas
Leuke artikelen en heerlijke kaas
Prijs kwaliteit verhouding, is beetje ver van elkaar, tevens weinig tot geen producten van het land zoals GEEN GROENTE GEEN FRUIT!!! trieste bedoeling, reactie van beheerder is mooie reclame maar terplekke vraag gesteld en Nee dit was het, dus rij verder mensen, speel tuin voor kinderen mag je niet eens een speeltuin noemen zo klein en oude zooi.
Top winkel met heerlijke producten. Personeel is ook heel enthousiast, weten veel over de voornamelijk lokale producten. Wij waren hier voor het eerst en haddenno.a. hertenpoulet, kaas, melk, boter en pompoen gekocht. Prijs verhouding heel erg goed! En je mag ook veel kaas proeven ;- ik ga hier zeker vaker komen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid