facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgboerderij de Mikkelhorst

Zorgboerderij de Mikkelhorst

Info

Facebookpagina van Ecologische Zorgboerderij De Mikkelhorst. Gelegen aan de rand van het groene Haren. Met o.a. Landwinkel, kinderboerderij, speeltuin, pluktuin etc.

Geschiedenis

Welkom bij Ecologische Zorgboerderij De Mikkelhorst! We zijn gelegen aan de rand van het groene Haren in de wijk Oosterhaar. Het is het een prachtige plek om te bezoeken of om te werken. Er is een kinderboerderij met speeltuin, tuinderij, theeschenkerij, houtkloverij en een winkel voor streekprodukten. Tijdens openingsuren is het terrein vrij toegankelijk.

De Mikkelhorst biedt professionele dagbesteding voor mensen die dit nodig hebben in een veilige en positieve omgeving. Zo ontstaat rust, ruimte en structuur voor bijvoorbeeld mensen met een verstandelijke beperking (al of niet in combinatie met een fysieke beperking) of bijvoorbeeld mensen met psychische klachten. Duurzaamheid

De Mikkelhorst streeft als ecologische zorgboerderij naar harmonie met natuur en omgeving. Zo verkopen we in onze winkel produkten uit eigen tuin en eigen streek, verwarmt een biomassa-kachel ons gebouw met houtsnippers en produceren we energie middels zonnepanelen op het dak van ons gebouw.

Adres: Klaverlaan 37, 9753 BZ Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 050-3168840
ln.tsrohlekkim@ofni
Stad: Haren
Route: Klaverlaan 37
Postcode: 9753 BZ


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 16:30
Dinsdag: 09:00 - 16:30
Woensdag: 09:00 - 16:30
Donderdag: 09:00 - 16:30
Vrijdag: 09:00 - 16:30
Zaterdag: 13:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: zonnepark mikkelhorst, klaverlaan 37 haren, zorgboerderij groningen, zorgpleinnoord mikkelhorst, mikkelhorst rooster, mikkelhorst hout, mikkelhorst vrijwilligers, kinderboerderij groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Banketbakkerij Rodenburg Banketbakkerij Rodenburg 2 km By far the beste oranjetompoucen in Groningen! Heerlijk knapperig deeg en een vulling...
Recensies
Leuke zorgboerderij met fijne speel toestellen voor jonge kinderen. Niet alles is toegankelijk i.v.m. corona restricties. Daarom niet geheel kunnen ervaren zoals het bedoeld is. Leuk is het klauterpad. Mooi opgezet en er zitten leuke uitdagingen tussen voor kinderen.
Groot opgezet en leuke speeltoestellen.
Een heerlijke middag gehad vandaag met mijn 3 dochters. Ik had ze opgegeven voor de Groen Grut Herfstpret. Ze hebben genoten. Wat kun je er veel doen! De klauterpad was favoriet. Wat een plezier hebben ze gehad. Het was vandaag prima weer om ook buiten te zijn maar ook met minder goed weer kun je er prima vermaken. De binnenplaats is er leuk geworden. Leuk die voelhuisjes. Echt een leuke plek om te zijn, aanrader. Ook fijn dat je wat kunt drinken en eten. Schone toiletten niet vergeten. We zullen er vast vaker komen.
Gezellige, kleinschalige kinderboerderij met mooie speeltuin. Er is een klauterpad, waarbij de kinderen op avontuur kunnen gaan. Je kan er wat te eten en drinken krijgen. De appeltaart is zelfgemaakt, een aanrader. En er is een winkeltje waarbij leuke cadeautjes kan kopen en verse groente en fruit.
prima koffie, heerlijk gebak, prachtige pluktuin, katten, geiten apalca's, varkens, ezels, cavia's, konijnen, kuikens, winkel met streekprodukten, boerderij-ijs, spannend klauterpad, valt zeer in de smaak bij kinderen tot 7 jaar
Erg leuk voor kinderen met speeltuin en alle dieren. Ook een mooie winkel met streekproducten.
Leuk met de kinderen, en in het seizoen zelf bessen plukken en verse groente kopen
Ecologische zorgboerderij met dieren, grote zandbak met klimtoestel in de vorm van een boot en divers rijdend speelgoed. Teelt en verkoop van bloemen en groenten. In de landwinkel veel biologische producten. Bij mooi weer op het terras genieten van en lekker glas koel drinken, ijs, kopje koffie of thee met lekkers erbij. Bij slecht weer mogelijkheid om binnen te zitten. Ook verkoop van haardhout.
Heel leuk, heel relaxed en ook nog eens maatschappelijk verantwoord!
Een erg leuke kinderboerderij aan de rand van Haren. Een plekje om regelmatig even terug te keren met je kinderen of kleinkinderen. Terwijl zij zich vermaken tijd om rustig even te lezen op het buitenterras. Leuk dat je hier ook een aantal 'gehandicapten' onder begeleiding druk aan het werk ziet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid