facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgboerderij De Hafakker, Het Raamwerk

Zorgboerderij De Hafakker, Het Raamwerk

Info

Op werkdagen werken er zo'n 55 cliënten van Raamwerk. Dit zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 20 tot 71 jaar.

Geschiedenis

Zorgboerderij De Hafakker van Het Raamwerk ligt op het Hafakkerterrein in Noordwijkerhout. Het is een boerderij met dieren, landbouw, een winkel en verschillende activiteitengroepen.

Op werkdagen werken er zo'n 30 clienten van Het Raamwerk. Dit zijn mensen die ondersteuning nodig hebben bij het verstandelijke, lichamelijke en/of psygische functioneren. in de leeftijd van 20 tot 71 jaar. Zij werken hier samen met verschillende vaste krachten en vrijwilligers.

Zinvolle dagbesteding:
Op de zorgboerderij zijn er in de loop van de jaren verschillende activiteiten ontwikkelt. De vraag van de client staat centraal. Zo hebben we een klussendienst, een diergroep, een hout werkplaats. Daarnaast hebben we een grote tuin waar we onze biologische groenten en fruit verbouwen. In onze winkel verkopen we onze zelfgekweekte producten , de eitjes van de kip en we hebben ook een terras waar wij een kopje koffie verzorgen.
Naast veel buiten werkzaamheden, hebben we ook een afdeling waar we creatief bezig zijn, spullen maken en waar we koken en bakkien.

Op onze boerderij hebben we paarden, kippen, konijnen, varkens, duiven, geiten, vogels, poezen, cavia's etc die we dagelijks verzorgen.

Iedereen is van harte welkom op onze boerderij.
Openingstijden boerderij:, winkel en terras:
Maandag t/m vrijdag 9.30 uur- 15.30 uur.



"Zorgboerderij De Hafakker van Raamwerk ligt op het Hafakkerterrein in Noordwijkerhout. Het is een boerderij met dieren, landbouw, een winkel en verschillende activiteitengroepen.Er is een grote tuin waar we onze biologische groenten en fruit verbouwen. In onze winkel verkopen we onze zelfgekweekte producten, de eieren van de kippen en we hebben ook een terras waar we een kopje koffie verzorgen. Iedereen is van harte welkom op onze boerderij. Er is ook een boerderijwinkel, geopend van maandag t/m vrijdag van 09.30 - 15.30 uur.Op werkdagen werken er zo'n 30 cliënten. Dit zijn mensen die ondersteuning nodig hebben bij het verstandelijke, lichamelijke en/of psychische functioneren in diverse leeftijden."
Adres: Zeestraat 48 a, Noordwijkerhout
Stad: Noordwijkerhout
Route: Zeestraat 48 a


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 15:30
Dinsdag: 09:30 - 15:30
Woensdag: 09:30 - 15:30
Donderdag: 09:30 - 15:30
Vrijdag: 09:30 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: Raamwerk Katwijk, Raamwerk vacatures, De Hafakker Noordwijkerhout, Zorgboerderij Hafakker Noordwijkerhout Facebook, Raamwerk stage, Vacatures Raamwerk Katwijk, Raamwerk dagbesteding, Raamwerk Sassenheim
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zorg Kinderboerderij de Dierenhoeve Zorg Kinderboerderij de Dierenhoeve 786 meter Leuke kinderboerderij waar de kids eenden en Kippen zelf eten kunnen geven. Kost 50 c...
Farmer Gracy Farmer Gracy 4 km Zeer tevreden, perfecte dienst , prachtige en exclusieve plant bulben in een goede v...
Bistro Twee 33 Bistro Twee 33 52 km Heerlijke verse producten, vers gemaakt en zeer vriendelijk personeel!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid