facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgboerderij De Golden Raand

Zorgboerderij De Golden Raand

Info

De Golden Raand biedt een inspirerende werk en leerplek aan mensen met een begeleidingsvraag. Dagbesteding, leren en werken, scholing en arbeidstraining.

Geschiedenis

Sinds 2002 bieden we binnen ons melkveebedrijf de mogelijkheid om mensen mee te laten werken en te genieten van het mooie vak dat wij beoefenen. Met zn allen gaan we dagelijks aan de slag om ieder op zijn eigen wijze een bijdrage te leveren aan de verzorging van de melkkoeien, paarden, kleinvee, kas, boerderijwinkel en tuin. Ook werken op onze houtafdeling of binnen onze groengroep is mogelijk.

Onze taak

Mensen met een begeleidings-, arbeidstraining of scholingsvraag een zinvolle dagebestedings of werkplek binnen onze boerderij of daarbuiten bieden.

Producten

Melk!!! Groenten, perkgoed, groenteplanten, sappen en jam, steigerhouten meubelen tegen betaalbare prijzen en op maat gemaakt. Tevens onderhoud van tuinen, bos en andere "groene" plekken!

Adres: Wolddijk 65, 9784 TD Noordwolde, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0612307214
moc.liamg@dnaarnedlog
Stad: Noordwolde
Route: Wolddijk 65
Postcode: 9784 TD



op zoek naar gerelateerd: golden raand betekenis, zorgboerderij groningen, golden raand eneco, koffieleut bedum, golden raand boek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pedicuresalon In Balans..Idske de Ruiter Pedicuresalon In Balans..Idske de Ruiter 52 km Weet wat ze doet, vakwerk!!
Recensies
Hier word heerlijk boerderij ijs gemaakt, als de vlag buiten hangt is de ijswinkel open. Ook maken ze sorbet ijs. Mijn favoriete smaak is yoghurt-amarene kers.
Leuke zorgboerderij voor jong en oud
Prima ijs, de moeite waard! Leuke boerderijwinkel, met lekker vruchtensap.
Heerlijk ijsje gegeten op de terugweg naar huis. Veel verschillende smaken.
Beste dag besteding ever
Hele goede zorg boerderij met lekker zelfgemaakt ijs.
Super leuk... De plantjesmarkt..elk jaar een succes!!
Goede en gezellige dagbesteding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid