facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgboerderij De Binnentuin

Zorgboerderij De Binnentuin

Info

Dit is de facebooksite van Zorgboerderij "De Binnentuin"een zorgboerderij voor de zwaardere zorgvragen, waaronder (EMB) ernstig meervoudige beperkingen en ouderen.

Geschiedenis

De Facebook pagina van Zorgboerderij "De Binnentuin" is bedoelt voor ouders, familie, vrienden, dorpsgenoten, kennissen, maar ook voor mogelijk nieuwe cliënten.
Op deze pagina plaatsen wij fotootjes, filmpjes en grappige situaties, allemaal belevenissen van onze cliënten op 'De Binnentuin"
Op deze Zorgboerderij kunnen wij cliënten met een zwaardere zorgvraag dagbesteding bieden en daarom is het een boerderij voor de beleving. Op onze Zorgboerderij komen uiteraard ook andere cliënten, waaronder ouderen, NAH ( CVA ), autistische cliënten, enz.
Zoekt U nog een plekje op de dagbesteding, neem gerust even contact op met Moon: 06-39428482

Adres: Oostwijk 9 en 9A, 7701 PS Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Stad: Dedemsvaart
Route: Oostwijk 9 en 9A
Postcode: 7701 PS



op zoek naar gerelateerd: Boerencamping Dedemsvaart, Zorgboerderijen dagbesteding, Welke dieren zorgboerderij, Dagbesteding met dieren, Camping Langs de Dedemsvaart Zoover, Funda Dedemsvaart camping, Rheezerend Dedemsvaart, Louwdijk Dedemsvaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Vriendelijke en gastvrije eigenaren die een mooie kleinschalige camping midden in het agrarisch landschap runnen . Alles is goed verzorgt en schoon , plaatsen zijn betaalbaar en een goede uitval basis voor mooie fietstochten .
Geweldige rustige en nette camping, vriendelijke mensen & net sanitair. Zeer goede wifi !
Erg vriendelijke eigenaren en super leuke dieren vooral meneer Jansen is een must om te ontmoeten! Genoten van onze drie nachten in het tentje. Schoon sanitair en ook de nodige corona maatregelen worden goed nageleefd.
Afgelopen week een paar nachten op de camping geweest. Net terrein, schoon en modern sanitair en heel vriendelijke uitbaters. Aanrader! Zelf kom ik zeker nog eens terug :
Zeer goed onderhouden veld en schoon sanitair. Perfecte wifi . Vriendelijke eigenaar Als je van rust houd zeer aan te bevelen
Genoten van een lang weekend kamperen op deze mooie camping zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid