facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorg in Touw

Zorg in Touw

Info

De naam zegt het al. We zijn ‘druk bezig’ met onze kernactiviteit: het leveren van zorg in de thuissituatie in de breedste zin van het woord.

Geschiedenis

De naam zegt het al. We zijn ‘druk bezig’ met onze kernactiviteit: het leveren van zorg in de thuissituatie in de breedste zin van het woord. ‘Zorg in touw’ heeft in totaal 10 jaar ervaring met begeleiding van een breed scala aan cliënten en beperkingen. Kinderen, volwassenen, gedragsproblematiek, verstandelijke beperking, psychische beperking, ernstig meervoudig beperkte mensen, alzheimer, etc, etc.

Een huishouden draaiende houden is niet altijd even gemakkelijk. U vindt het misschien moeilijk om de administratie en financiën op orde te houden, om voldoende dagstructuur te vinden of om te koken en boodschappen te doen. Misschien hebt u simpelweg behoefte aan een luisterend oor en advies.

Wanneer u zorg draagt voor een kind met een beperking is er zoveel speciale zorg, aandacht en geduld nodig dat er tijd en energie tekort is om de rest van uw gezin en huishouden in balans te houden. Door een deel van de zorg van uw speciale kind uit handen te geven door bijv. te ondersteunen als oppashulp en bij de verzorging en recreatie van uw kind.

Adres: Kastanjelaan 25, 9363CV Marum
Telefoonnummer: 0636432902
Stad: Marum
Route: Kastanjelaan 25
Postcode: 9363CV


Recensies
Contract 5,5 uur. Zorg die verleend wordt is 4 uur. Anderhalf uur is voor overhead. Indien er sprake is van ziekte worden de uren in rekening gebracht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid