facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorg en Dier

Zorg en Dier

Info

Wij combineren zorg aan mensen met zorg aan dieren, in de vorm van dagbesteding voor mensen die behulpzaam zijn bij de veterinaire zorg aan dieren.

Geschiedenis

Gelegen aan een landweg tussen Smilde en Appelscha, tussen de landerijen en verspreid liggende woningen, vindt u onze zorgboerderij Zorg & Dier. Wij combineren zorg aan mensen met zorg aan dieren, in de vorm van dagbesteding voor mensen die behulpzaam zijn bij de veterinaire zorg aan dieren.

Onze boerderij kenmerkt zich door haar kleinschalige en daardoor intieme karakter, wat in het belang is van mens en dier. In de dierenverblijven bij de zorgboerderij zijn diverse hobbydieren gehuisvest. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om dieren op te vangen die behoefte hebben aan intensievere zorg van de dierenarts.

De deelnemers van de zorgboerderij zijn mensen die willen genieten van het buitenleven, willen leren in een rustgevende omgeving en het leuk vinden om op één of andere manier hierin bezig te zijn en er mogelijk een steentje aan bij te dragen. Iedereen heeft zijn of haar eigen verantwoordelijkheden, afgestemd op eigen vaardigheden en mogelijkheden.

Adres: Leemdijk 28, 9422 TH Smilde
Telefoonnummer: 0630415975
Stad: Smilde
Route: Leemdijk 28
Postcode: 9422 TH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vos Sportmassage Vos Sportmassage 3 km Vos Sportmassage. Voor een ontspanningsmassage, sportmassage, fibromassage, tapen en/...
Joyce-House Joyce-House 4 km Joyce-House is een kleinere zorginstelling die nog oog heeft voor hun bewoners. Ik be...
Richard Jansen Massage  Praktijk Richard Jansen Massage Praktijk 4 km Goede begeleiding in een prettige omgeving.
Recensies
een mooie locatie met aardige mensen en leuke dieren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid