facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorg en Comfortwinkel

Info

Leverancier van (zorg)hulpmiddelen.

Geschiedenis

Kent u al de mogelijkheden bij Zorg en Comfortwinkel Voorthuizen?

Ieder mens is uniek of je nou groot klein, obees of slank bent Zorg en Comfortwinkel Voorthuizen heeft voor iedereen een passende oplossing.

U kunt bij ons tegen aantrekkelijke prijzen producten in bruikleen krijgen en ook nieuw kopen. Bovendien kunt u bij ons, terecht voor gratis producten op basis van uw zorgverzekering. Zorg en Comfortwinkel Voorthuizen is daarmee het uitleenbedrijf voor de toekomst.

Misschien hebt u behoefte aan een hoog/laag bed, met een rustige houten uitstraling? Ook een nachtkastje nodig bij het hoog/laag bed? Maar ook voor een seniorenbed wat u makkelijk van elkaar rijd, kunt u terecht. Of wilt u toch een fauteuil op maat, eventueel met sta-op functie, in uw nieuwe kamer. Niet een fauteuil om alleen op te staan, maar ook om even lekker in te kunnen liggen met de benen omhoog…?

Uiteraard hebben wij niet alleen hoog/laag bedden en sta-op fauteuils in ons assortiment. Ook hebben wij seniorenbedden, rollators, handigheidjes voor in de keuken en badkamer, toiletverhogers, trippelstoelen, teveel om op te noemen. Oh, ja, ook sportbraces en producten voor borstvoeding zijn bij ons verkrijgbaar. Hebben wij het niet, dan zoeken wij het voor u op.

Adres: Bakkersweg 2 C, 3781GP Voorthuizen
Telefoonnummer: +31342476701
Stad: Voorthuizen
Route: Bakkersweg 2 C
Postcode: 3781GP


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Comfort winkel, Zorgwinkel Putten, Medipoint, Scootmobiel huren Voorthuizen, Thuiszorg Voorthuizen, Thuiszorgwinkel Soest, Thuiszorgwinkel Hoevelaken, Zorgwinkel Meppel
Recensies
Niets is teveel om de klanten te helpen een passende oplossing te vinden voor een probleem.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid