facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorba de Griek

Zorba de Griek

Info

Wegens verbouwing zijn wij gesloten tot woensdag 12 juli. Vanaf donderdag 13 juli ben je van harte welkom in ons vernieuwde restaurant.

Adres: Meerstraat 32, 1941JC Beverwijk
Telefoonnummer: 0251221389
Stad: Beverwijk
Route: Meerstraat 32
Postcode: 1941JC


Recensies
Het enige dat jammer is, is het uitzicht...! Je wordt welkom geheten met een hele lekkere ouzo door heel vriendelijk personeel. Daarna heerlijk gegeten! Stifado was super zacht en de mixed grill is ook zeker top. Vooral de tzatziki is erg lekker en kruidig. Dessert was top, de baklava niet TE zoet maar o zo lekker en heerlijke Griekse wijn. Top restaurant, de moeite waard om een keer langs te gaan!
Met de kinderen heerlijk gegeten! Voor het eerst met hen bij de Griek. Klein nadeel : wel lange poos moeten wachten op hoofdgerecht, waardoor ze moe werden totaal bijna 2 uur binnen . Geen tijd meer voor toetje daardoor.
Een druk Grieks restaurant in Beverwijk, met een veelzijdig menu waar een ieder wel een goede keuze kan maken. Een uitstekende bediening ondanks de grote drukte en een tekort aan personeel.
Heerlijke ontvangst, persoonlijk, wordt niet weggejaagt, lekker eten! Wil er gauw weer heen, als het kan! Gewoon lekker eten en vriendelijke bediening. Vegetarische menuopties: Gewoon voldoende keus. Ook als carnivoor!
Wat een heerlijk restaurant is dit toch. Echt super!! Fantastisch gegeten, vriendelijke bediening en geweldige sfeer. Dikke pluim. We hopen hier nog vaak gebruik van te kunnen maken.
Authentieke smaken en hele vriendelijke mensen! Het uitzicht is iets minder, maar het eten maakt echt alles goed.
Elke 4 weken gaan we hier eten en dat is niet voor niets! Heerlijk eten en fantastische bediening door gastvrij personeel. Een absolute aanrader.
We eten hier regelmatig. Het eten is heerlijk en authentiek, de sfeer goed, het personeel vriendelijk.
Grill Schotel voor 2 personen €40,-. Erg prijzig gezien je weinig eten krijgt voor je geld. Eten was verder prima, alleen veel te weinig. Later nog ergens anders eten bij besteld.
Het zag er gezellig uit en we werden hartelijk welkom geheten. De eerste drankjes stonden ook snel op tafel. Maar toen duurde het een uur!!! , voordat we ons hoofdmenu op tafel hadden. We kregen ter compensatie de salade en brood gratis, maar liever hadden we op tijd ons eten gehad. De vis die ik had gekozen viel me wat tegen , en de gyros was ook niet zoveel als we bij andere Griekse restaurants gewend zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid