facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zooo Leer Ik Beter

Info

Voor ondersteuning van kinderen en hun ouders wanneer het even moeilijk is met leren en/of gedrag. Samen gaan we op weg naar een nieuwe gewenste situatie.U kunt hierbij denken aan coaching van kind en/of ouder, maar ook aan bijles of training Leren Leren.

Geschiedenis

Bij Zooo Leer Ik Beter kunnen u en uw kind terecht voor hulpvragen omtrent leren en gedrag. In een gratis intakegesprek bespreken we op welke manier u en/of uw kind kunnen worden geholpen. Wanneer u het eens bent met de voorgestelde, vaak op maat gemaakte aanpak, dan gaan we over op een begeleidingstraject. Soms is één keer al genoeg en andere keren is er een langdurig traject nodig om kinderen bijvoorbeeld op het gewenste niveau te krijgen of duurt het langer omdat de hulpvraag veel omvattend is.

Soms adviseer ik om uw kind in te schrijven voor een training Ik Leren Leren, of een cursus begrijpend lezen of mindmappen. Ook kan de leesclub een geschikte keus zijn. Dit is naar verhouding goedkoper dan privëlessen.De tarieven kunt u vinden op mijn website bij downloads.

Privéles lezen, taal, spelling, begrijpend lezen en rekenen behoort ook tot mijn mogelijkheden. Ik werk veel met concrete materialen, voorbeelden en spiekkaarten, omdat niet iedereen op dezelfde manier leert. Bij de intake hoort een onderzoek en daaruit volgt een startniveau. Na 12 lessen volgt er een tussentijdse toets en een tussentijds gesprek. Aan u ten allen tijde de keus om te stoppen of door te gaan.

Wanneer er sprake is van gedragsmoeilijkheden of de sociaal emotionele ontwikkeling loopt niet lekker, dan zijn kindercoachsessies heel helpend en vaak verhelderend. Ik denk in oplossingen en samen met u komen we tot oplossingen die bij u en uw kind passen.

Voor mij staat het kind altijd voorop.

Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-22580705. Ik maak het liefst afspraken op de dins-, woens- en donderdagen. Ook 's avonds.
Onder schooltijd afspreken is in overleg met school mogelijk.

Natuurlijk maak ik ook wel eens uitzonderingen wanneer deze dagen voor u en/of uw kind onmogelijk zijn.
Ik hoor graag hoe ik u en uw kind van dienst kan zijn.



"Voor hulp bij begrijpend lezen, technisch lezen en spelling voor Basisschool vanaf groep 5 en Voortgezet Onderwijs; vmbo, mavo, havo, mbo. Nederlands en Engels. Voor hulp bij het leren leren middels de Ik leer leren-training. Individueel of in groepjes."
Adres: Simon Koopmanstraat 83, 1693 BB Wervershoof
Telefoonnummer: 0622580705
Stad: Wervershoof
Route: Simon Koopmanstraat 83
Postcode: 1693 BB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Groots in Coaching Groots in Coaching 234 meter "Kindercoaching helpt kinderen, tieners en hun opvoeders als er een vraag is omt...
24Revolution Wervershoof 24Revolution Wervershoof 501 meter 80% Voeding - 20% Beweging - 100% Gedrag Zo behalen en behouden wij RESULTAAT!
21maart.nu 21maart.nu 523 meter Wij helpen mensen die vastlopen in hun werk!
Eigen Wijsheid is Kracht Eigen Wijsheid is Kracht 834 meter Investeer in jezelf en voel je goed! ''Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg ...
Rijschool Steltenpool Rijschool Steltenpool 983 meter Rijschool Steltenpool is een van de betere rijscholen van West Friesland. Wil je snel...
BalanCee BalanCee 1 km Hele fijne behandelingen met goede resultaten! Ilona heeft magische handen en zorgt v...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid