facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zoom To You

Zoom To You

Info

Zoom to You: leer luisteren naar je hart en lichaam en sta weer met bezieling in jouw leven! Paard en natuur zetten je terug in je eigen kracht! Welkom!

Geschiedenis

Beste lezer, welkom bij Zoom to You coaching en advies! Het coachingburo dat Body&Mind Coaching combineert met de kracht van Paard en Natuur zodat jij de uitdagingen in jouw leven weer aankunt!

Met behulp van jouw lichaam en beweging kun je in contact met mijn paard The Saint, jouw eigen paard of met de natuur (Wouwse Plantage, Kruger Park Zuid Afrika, Oostenrijk) als spiegel kun jij bij Zoom to You terecht om jouw kracht, energie, zelfvertrouwen of passie te vergroten of terug te vinden!

Hoe doe je dat? Door via beweging en in contact met een paard de taal van je lichaam te ontdekken, onze grootste communicatiebron in contact met anderen en met jezelf! Na het afronden van mijn opleiding tot Body&Mind coach begeleid ik je graag om te leren luisteren naar je lichaam zodat je kunt ontdekken wat verstandig is voor jou!

Overwin een angst, burn out of stress situatie in werk, prive of met je paard. Zit weer zelf aan het stuur van jouw leven! Inspireer jezelf en zo ook de mensen om je heen!

Zoom to You: je leert in te zoomen op jezelf, op wat voor Jou belangrijk is in het leven. En dat is ook waar je invloed op hebt, op de keuzes die jij maakt, vertrouwend op wat je hart, lichaam en intuïtie aangeven. Je verstand volgt vaak de maatschappij, maar wat je in je lichaam ervaart dat ben jij!

Ik, Marion de Bruijn, heb zelf zo in de natuur en met dieren een flinke burn out overwonnen. Luisterde eerst alleen naar mijn verstand en negeerde de wijsheid van hart, lichaam en ziel.
En dat ging lang goed, maar brak me toch op...mezelf teveel aangepast aan de maatschappij en te weinig aandacht besteed aan welke levensvorm nu echt paste bij mij! Essentieel om alle uitdagingen op mijn levenspad aan te kunnen gaan: van blije momenten echt te durven beleven en verdriet (het verlies van een dierbare bijvoorbeeld) echt te durven voelen.

Paardencoaching en Natuurcoaching in combinatie met Body&Mind coaching zijn hiervoor goede instrumenten: je kunt in contact met natuur en/ of paard volledig jezelf zijn, paard en natuur oordelen niet en laten je ervaren wat jou kracht geeft.

Door alles wat is echt te beleven maar ook weer los te laten sta ik veel sterker in mijn schoenen. Vroeger negeerde ik verdriet of een angst. Verstopte ik het achter mijn verstand. Nu weet ik dat omarmen van het leven me meer brengt en durf ik echt mezelf te zijn: niet perfect en met plussen en minnen maar ook met passie.
En mijn passie is om zoveel mogelijk mensen in hun eigen kracht te zetten waardoor ze in alle omstandigheden goed voor zichzelf kunnen zorgen in en er zo ook voor hun dierbaren kunnen zijn. Want als je zelf niet lekker in je vel zit, heb je ook niet veel om weg te geven!

Dus: wil jij een leven leiden wat bij je past? Waardoor je kracht in je lichaam ervaart, niet meer in de knoop zit, met angst naar je werk gaat of paardrijdt? Of overkookt bij een mening van een ander? Daar zonder oordeel dank je wel tegen kunt zeggen en je eigen plan trekt?
Uitgaan van je eigen kracht en eigen wijsheid waardoor je echt gaat doen wat goed voelt voor jou?

Waardoor je:
vanuit je eigen perspectief naar het leven kijkt, en zo je plaats vindt in de maatschappij;
uitdagingen aangaat vanuit je eigen kracht;
er meer voor je dierbaren kunt zijn;
heerlijk ontspannen gaat paardrijden, echt in contact met je paard;
de baan / studie / relatie aangaat die echt bij JOU past?

Ben jij er aan toe om aan jezelf te werken, in te zoomen op jezelf en niet langer je situatie toe te schrijven aan anderen? Om echt te kijken naar jezelf en daar de kracht en ideeën te vinden om de uitdagingen van het leven aan te gaan?

Dan ben je van harte Welkom bij Zoom to You! Leer inzoomen op jezelf en sta zo sterker in het leven: niet alleen voor jou maar ook voor al degenen (mens en dier) die je dierbaar zijn!

Ontdek je kracht in de natuur, met (je eigen) paard, of in het Kruger Park in Zuid Afrika. Rijd niet langer mee in de bus van de maatschappij, maar pak het stuur en ga voor jij! Je verdient het!

Alle goeds en tot ziens, Marion

NB: voor meer informatie kun je ook de website bezoeken: www.zoomtoyou.nl



"Zoom to You is specialist in het coachen van jongeren en volwassenen met behulp van de wijsheid van mijn of jouw paard en de kracht van lichaamstaal bewegingBurn-out, faalangst, leer-, relatie-, werkgerelateerde problemen werkvloer of management worden omgezet van probleem naar perspectief: via een paard The Saint wat jou zonder oordeel spiegelt en in jouw kracht zet en een organisatie en bewegingsdeskundige Marion ervaar je dat je talenten en kwaliteiten hebt. En dus 'n keuze om jouw leven meer te leven zoals het bij jou past. Je weerbaarheid wordt groter en je neemt de regie in jouw leven/ op school weer terug!Wil het rijden met je eigen paard niet vlotten door angst of spanning? Ook dan is Zoom to You er voor jou, Welkom!"
Adres: Biezenstraat 1a, 4703 SM Roosendaal
Telefoonnummer: 0629283060
Stad: Roosendaal
Route: Biezenstraat 1a
Postcode: 4703 SM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TinyTweaks.nl TinyTweaks.nl 2 km Je leert dat je van het afdwalen in je hoofd naar het verleden of de toekomst, op div...
Leroy Naarden Leroy Naarden 3 km Leroy weet als geen ander te inspireren en je aan te zetten tot zelfreflectie. Met zi...
Praktijk SAS Coaching & Training Praktijk SAS Coaching & Training 3 km Mijn dochtertje van 8 heeft ongeveer anderhalf jaar begeleiding van Saskia gehad. Wij...
Braincare Braincare 3 km Braincare Praktijk voor coaching, training, opvoedingsondersteuning en neurofeedback...
Heel-fijn Heel-fijn 4 km Zeer kundig in advies mbt tot voeding, gewichtsverlies en bewustwording. Heeft ons he...
I AM I AM 4 km I AM Inspiratie - Aandacht - Meditatie Een initiatief van Marianne Praktijk voor Cra...
FoodSchool FoodSchool 4 km begeleiding - educatie - preventie Bij FoodSchool kun je terecht voor 1-op-1 advies e...
Inzicht door ervaring-krachtige natuurrijke coaching Inzicht door ervaring-krachtige natuurrijke ... 4 km krachtige coaching binnen of buiten in een natuurlijke omgeving. Ik help je, beter in...
Denaro Denaro 5 km Ik begeleid adviseurs, coaches en trainers om grip en overzicht te krijgen in hun fin...
Vicky Giltjes-Bureau Luister Vicky Giltjes-Bureau Luister 7 km Welkom bij Bureau Luister. Mijn naam is Vicky Giltjes, Business & Lifecoach, en ik be...
Recensies
Van Marion leer ik super veel over het effect van je eigen mindset op je paard. Mijn paard is mijn spiegel. Ik wist het altijd wel maar nooit eerder zo ervaren. D.m.v. haar coaching ben ik me bewust dat grotere vraagstukken in je leven van invloed zijn op je paard/rijden. Paardrijden omvat zoveel meer als alleen oefeningen doen. De band met mijn paarden is veel beter geworden, zo ook mijn houding! Technisch ook zeer kundig. We zijn heel blij met Marion!!
Marion en Saint zijn hele fijne coaches. Al veel van geleerd. Mariska
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid