facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZONZ sunsails

ZONZ sunsails

Info

www.zonz.nl - [email protected]
Trendy schaduwdoeken voor de ideale schaduw. Al meer dan 11 jaar dé specialist. Grootste assortiment van de Benelux!

Geschiedenis

Trendy schaduwdoeken, zonnezeilen en wavesails voor dé ideale schaduw! Wind- en weerbestendig zodat ze de hele zomer kunnen blijven hangen. Uitstekende UV-bescherming. Gemakkelijk zelf te bevestigen aan gevel of palen.

Geschikt voor: terras, tuin, speelplaats (zandbak of zwembad), carport, patio, buitenkeuken of dakterras. Naast particulieren genieten kinderdagverblijven, horeca, zorginstellingen, sport- recreatie- of wellnesscentra van onze producten.

Adres: Zonnehoeve 4, 7325AB Apeldoorn
Telefoonnummer: 0552021972
Stad: Apeldoorn
Route: Zonnehoeve 4
Postcode: 7325AB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Schaduwdoek 6m, Schaduwdoek op maat, Zonz retour, ZONZ kortingscode, Harmonicadoek, Oprolbaar schaduwdoek, Advies schaduwdoek, Schaduwdoek laten plaatsen
Recensies
Super tevreden met mijn nieuwe schaduwdoek! De levering kostte wat extra tijd, maar dat geldt voor zoveel artikelen tegenwoordig. Fantastische ondersteuning met de installatie en erg fraai de hoeken op verschillende hoogtes waardoor er een mooie twist ontstaat.
Fijne heldere website waarbij het heel eenvoudig is om de gewenste materialen te bestellen. Vergeet ook de leuke filmpjes op YouTube niet. Deze kunnen je helpen te begrijpen hoe een schaduwdoek gemonteerd moet worden. De kwaliteit is top en alleen maar lof over het schaduwdoek.
Bestelproces en opmeten eenvoudig. Levering goed te volgen met track en trace. Keurig afgewerkt schaduwdoek, zit zeer stevig in elkaar. Op de foto een waterdicht doek in de kleur heither beige. Ook een fijne doeksample service. Een aanrader aangezien de kleuren op de website soms moeilijk te beoordelen zijn. Heel tevreden mee.
Voldoet uitstekend, snelle bezorging!
Beloofde levertijd op de bestelbon was 3 weken. Ondertussen zijn we 7 weken verder... Nog steeds niets ontvangen. Het bedrag van bijna 900 euro is natuurlijk wel meteen van de Mastercard gegaan. Nooit meer via deze firma!
Goede prijs kwaliteit-verhouding, mooi maatwerk. Wel op tijd bestellen in verband met levertijden!
keurig geleverd, goede kwaliteit en m.b.v. de online instructies prima zelf te installeren. Zeer tevreden!
Prima voorlichting met meedenken over de constructie. Duidelijk site. Goede kwaliteit, zelfs reserve spullen voor bevestiging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid