facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zonwering put

Zonwering put

Info

Welkom bij Zonwering Put

Geschiedenis

WELKOM BIJ ZONWERING PUT
Zonweringsystemen, Rolluiken en nog veel meer!
Bij ons verkrijgbaar:

- Rolluiken, Terasschermen & Screens
- Markiezen & Uitvalschermen
- Sere zonwering
- Dealer van Verano® terrasoverkappingen
- Horren Hamstra & Luxaflex
- Luxaflex & Velux raamdecoratie
- Parasols & Raamluiken
- Officieel dealer van Somfy producten.

Kom eens kijken in de grootste showroom van Gelderland.


OVER ZORGELOOS GENIETEN VAN ZONWERING GESPROKEN!!
Zonwering en rolluiken bepalen voor een balangrijk deel het aangezicht van uw huis. Het is soms moeilijk kiezen tussen de vele modellen en kleuren die er te krijgen zijn.

Als het echter over kwaliteit gaat, bent u met SunCirclesystemen van PUT Zonwering echt beter af. Wij bieden u maar liefst 7 jaar garantie op alle zonweringproducten!
ZONWERING PUT

Kanaalstraat 1c | 8181HT HEERDE | T 0578-690 338 | F 0578-697 770 | [email protected]
.



"Wij zijn een familiebedrijf welke inmiddels wel een begrip is in de regio.Ons assortiment is divers, hierbij kunt u denken aan buitenzonwering, binnenzonwering, tuinkamers, garagedeuren, tuinmeubelen, parasols, vuurhaarden enz. Kortom teveel om op te noemen.Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom tijdens onze openingstijden."
Adres: Bonenburgerlaan 13, 8181 HA Heerde (gemeente)
Telefoonnummer: 0578690338
Stad: Heerde
Route: Bonenburgerlaan 13
Postcode: 8181 HA



op zoek naar gerelateerd: Zonwering glazen pui, Bonenburgerlaan 13 Heerde, Openingstijden van de Put Heerde, Zonwering glazen schuifwand, Parasol zonwering
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zonwering Put Zonwering Put 0 meter Goede vriendelijke informatie en al vlot met een offerte naar huis met ruimte voor be...
Recensies
Via kennissen bij Zonwering Put BV in Heerde terecht gekomen. Erg vriendelijke en goede informatie gekregen over rolluiken. Bij het inmeten denken ze met je mee en bespreken alle details en mogelijkheden.
Band van het zonnescherm was geknapt. Was nog geen officiële klant maar binnen een paar dagen opgelost, ontzettend tevreden=
Aardige kundige personeel, snel een bandje van onze rolluik vervangen top heren.
Afgelopen vrijdag bij Put een rolgordijn gekocht, koopsom € 360,-. Maandags komt dhr. Put de opgegeven maten thuis controleren. Dinsdag gaan we nog weer naar de winkel omdat mijn vrouw he gekozen dessin toch minder mooi vond. Ze zoekt een ander dessin uit van dezelfde fabrikant en dezelfde prijsklasse. De verkoopster noteert dit en zegt dat is dan € 520,-. Op mijn vraag waarom het rolgordijn ineens € 160,- duurder is is het antwoord: We hebben dit weekend een nieuwe prijslijst binnen gekregen. Mijn opmerking dat de koop toch vorige week vrijdag al gesloten was landt niet. Ook in een later telefonisch kontakt met dhr. Put blijft die bij de duurdere prijs. De koop is volgens hem pas gesloten als hij is komen inmeten, wat volgens het Burgerlijk Wetboek anders is. Zelfs een mondelinge koopafspraak is geldig!. Kortom, we voelen ons belazerd door dhr. Put en hebben het rolgordijn afgezegd. U bent gewaarschuwd!! En de firma Put? Daar komen wij nooit weer!
Netjes, vriendelijk en met uitgebreide informatie geholpen. Screens naar volle tevredenheid geplaatst. Erg mooi
Vandaag is onze nieuwe zonwering geplaatst uitvalscherm 6,5 meter breed. Ontzettend tevreden! Snel met de offerte, snel opgemeten en op tijd geleverd. De heren die vandaag het scherm hebben geplaatst zijn vriendelijk en werken netjes en precies. Het oude scherm samen met het afval van het nieuwe scherm zijn meegenomen en zelfs binnen is het aansluitsnoer voor de elektrische motor netjes weggewerkt in een kabelgoot. Vandaag direct genoten van de nieuwe zonwering. Kortom: een dikke AANRADER!
Slechte ervaring. Kwamen binnen voor een terrasoverkapping. Geen enkele herkenning door personeel. Nadat klanten waren vertrokken werden tafel en stoelen gedesinfecteerd, prima. Maar nog steeds geen reactie, terwijl wij duidelijk stonden te wachten. Op een gegeven moment waren er twee dames vrij, maar nog steeds geen reactie. Toen ging de telefoon, kennelijk is zoiets belangrijker dan klanten, want die werd wél beantwoord. We zijn vertrokken zonder dat er ook maar aandacht aan ons werd besteed. Die terrasoverkapping bestellen we nu ergens anders. Daar werden we wel direct benaderd en kregen ook nog eens goede informatie. Jammer voor Put, een gemiste kans.....
De eerste indruk toen ik binnenliep was gelijk goed, mooie showroom waar ze alle producten werkend kunnen laten zien en waar ze de tijd voor je nemen om het uit te leggen. Direct een kwalitatief goede knikarmscherm besteld incl. montage. Montage is echter zeer tegengevallen. De eigenaar monteert zelf maar heeft weinig manieren, het scherm werd eerst niet aangesloten volgens afspraak en op duidelijk aangeven via de telefoon dat ik hier niet mee akkoord kon gaan, werd me gezegd dat ik het zelf maar moest doen! Uiteindelijk hebben ze het toch gemonteerd volgens onze wens en zijn we daar tevreden over. Bij thuiskomst blijkt er niets opgeruimd te zijn en ook de buitenlamp hangt scheef is niet meer aan de muur te krijgen zoals deze hing. Al met al een goede eerste indruk die een nare nasmaak heeft.
Lang op zoek geweest naar een bedrijf die een glazen serre zou kunnen zetten. Er zijn heel veel aanbieders in het land, maar uiteindelijk voor zekerheid gegaan. Het is tenslotte geen goedkope aanschaf. Uitgekomen bij Put uit Heerde. Zijn zeker niet de goedkoopste. Het heeft heel lang geduurd voordat de serre geplaatst kon worden. Oké, er was nog een pandemie gaande, maar wij hadden wel het idee dat het allemaal wel iets sneller kon. Pas nadat de serre gezet was, konden de deuren ingemeten worden. Ook daar moesten we weer maanden op wachten. Wat bleek, de eigenaar bleek het niet goed opgemeten te hebben, waardoor de deuren tekort waren. Zijn oplossing... Leg er maar een houten ?! balk onder. Je gelooft het niet... Zijn wij uiteraard niet mee akkoord gegaan. Na weer een tijd wachten uiteindelijk de deuren ook geplaatst. Hierna dachten we te kunnen gaan genieten. Niet dus... Een lekkage van het dak... Tja, volgens de eigenaar zou dat kunnen. Zou dat kunnen. Niet dus. Uiteindelijk is hij wel gekomen, heeft wat gekit, maar daarmee kreeg ons vertrouwen wel een deuk. Nadat het slot van de glazendeur is afgebroken en we feitelijk van het kastje naar de muur gestuurd worden, is bij ons de maat wel een beetje vol. De fabrikant zou dit moeten oplossen volgens Put. Op onze vraag of zij zouden willen navragen wanneer zij dan zouden komen, kregen we als antwoord dat hij dat niet ging doen. Afgelopen week op twee plekken lekkage. Wederom melding gemaakt en tot op heden nog niets vernomen. Zolang je bijna niets hebt, zal het verder allemaal prima zijn. Maar als je wel iets krijgt, dan laat Put het in onze ogen enorm afweten. Wij zijn zwaar teleurgesteld. Nee, wij zullen niemand door verwijzen en of adviseren om klant bij dit bedrijf te worden. Afraden zelfs. Wellicht dat onze zienswijze nog iets bijgesteld kan worden op het moment dat ze alle defecten netjes repareren. De reactie van de eigenaar geeft de kern van het probleem weer. Het gaat er namelijk niet om dat er een keer lees het slot iets niet goed gaat, maar dat het netjes wordt opgelost. Niet steeds naar anderen wijzen en de klant weer als koning behandelen. Alle andere zaken die gemeld zijn, hebben overigens niets met fabricagefouten te maken.
Wat een duidelijke informatie heb ik gekregen net in hun showroom. Ook erg vriendelijk de dame daar. We gaan overleggen of ze wat voor mij kunnen betekenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid