facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zonwering 95

"Onze showroom is alleen op afspraak geopend. Meer informatie en contact mogelijkheden via email of onze website."
Adres: Binnenweg 12A , Bennebroek 2121 GX, NL
Telefoonnummer: 023 584 9536
Stad: Bennebroek
Route: Binnenweg 12A
Postcode: 2121 GX


Recensies
Wat een vaklui! Van de week ons zonnescherm geplaatst en hij is prachtig. Ontzettend goed geïnformeerd over cassette en kleur. En nu hij hangt is het precies zoals ik zei dat ik het in mn hoofd had! Top team.
Via website contact formulier ingevuld voor offerte, duidelijke offerte en keurig nette scherpe prijs op de mail ontvangen. Afspraak gemaakt om in te meten en op aanraden van ACB een vierkante bak genomen en dit staat dus ook mooi strak zo onder de dakgoot. En sinds heden ochtend hangt het rolluik. Binnen anderhalf uur met 2 man gemonteerd en aangesloten. Keurig bedrijf en zeker aan te raden. Prima ervaring mee gehad.
Super mooie rolluiken geplaatst door ACB. De levering was volgens planning. De plaatsing verliep vlekkeloos. Ook werd er met al onze wensen rekening gehouden. Wij willen nog een zonwering van de winter en gaan dan zeker weer naar ACB. Bedankt!
Door ACB 2 rolluiken voor de zolder en een markies laten plaatsen. In een woord perfect. + Zeer uitgebreide heldere uitleg aan huis en in de showroom. Alle opties worden rustig doorgenomen. +Op tijd en volgens afspraak. +Mooie A klasse materialen +Nette montage met oog voor detail. +Soepele vlotte communicatie. - geen Bedankt W&W
Zeer tevreden over ACB. Helaas wilde ons elektrisch zonnescherm niet meer omhoog. Gebeld en er was binnen twee uur iemand bij ons. Goed en professioneel opgelost.
Klasse! Rolluiken, sunscreen en zonwering geplaatst door Alexander en zijn maat. Alles conform afspraak. Serieuze vakman, die de tijd neemt om alles goed door te spreken en toe te lichten. Netjes gewerkt en zeer tevreden.
Alexander Beentjes eigenaar van ACB zonwering staat altijd voor u klaar wanneer u advies of service nodig heeft mbt uw zonwering. ACB zonwering geeft excellente service. Omdat Alexander jarenlang alles zelf maakte en assembleerde, heeft hij een enorme know how waar je als klant echt wat aan hebt. Hij kijkt samen met jou als klant, wat de beste, mooiste en meest prijs gunstigste oplossing is voor jouw raam cq huis. En dan wordt er niet op tijd gekeken, nee het gaat er bij Alexander om dat de klant helemaal tevreden is. Alexander is daarnaast een sympathiek, rustig, aangenaam en gezellig persoon waardoor je al snel allerlei tips gaat vragen mbt zonwering/screens/pergola etc. Wij hebben vele bedrij ven om offertes gevraagd, kozen uiteindelijk voor ACB, genieten van zijn prachtige screen en zijn gigageweldig blij met het resultaat. Alles netjes en doeltreffend, ook bij flinke storm. Ik kan dit bedrijf absoluut met gerust hart aanbevelen.
Mooie kwaliteit rolluiken voor mooie prijzen. De service is subliem. Snelle afhandeling mocht je hulp nodig hebben. Aanrader!
Prima service, na een wat slechte start, toch de goeie service gekregen wat je van deze onderneming mag verwachten. Bedankt !
Toppers. Goede en snelle service ontvangen na reparatie verzoek van ons rolluik.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid