facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zonnestudio SunVital Maarssen

Info

Bezoek onze zonnestudio SunVital in Maarssenbroek vlak bij Utrecht. Wij bieden de nieuwste Ergoline zonnebanken, incl deskundig huidadvies.

Geschiedenis

Welkom bij Zonnestudio-SunVital Bisonspoor 1204 in Maarssen(broek).



Zonnen met een lach, in de modernste zonnestudio van Maarssen en omstreken. Wij zijn de studio die de huid m.b.t. zonnen serieus neemt door pigment, erytheem meting en huidanalyse.



SunVital vindt u op het Bisonspoor 1204 - tegenover het zwembad Safari en naast de oude bibliotheek dus aan de buiten kant van het winkelcentrum in Maarssen en is zeven dagen per week geopend. Parkeren voor de deur is gratis.



SunVital de zonnestudio waar je naast het bruinen ook energie en vitaliteit opdoet. Wij zijn heel blij met de leuke reacties van onze klanten uit Maarssen en omstreken. Loop gewoon eens binnen om de studio te bekijken.



Samen met "Ergoline" is onze zonnestudio volgens de modernste eisen ingericht en de 800 S en 1100 S zonnebanken zijn door onze klanten als super ervaren.

Uiteraard hebben wij ook een bank voor de startende zonner en een voor personen met een gevoelig huidtype (500S).



Onze lampen worden met regelmaat vervangen door dit alles bent U verzekerd van een optimaal zon resultaat. Uiteraard zijn wij actief lid van de stichting verantwoord zonnen.



Marion Böke en haar team zullen u graag ontvangen in de moderne zonnestudio SunVital en u een gedegen zonneadvies geven. Koffie en thee worden uiteraard gratis verstrekt.

Op deze website informeren wij u graag over onze openingstijden, acties en onze contact gegevens. Mocht u meer informatie wensen kunt u ons altijd via het contact formulier een email sturen.



Zonnen kan zonder afspraak maar wilt u gegarandeert een tijdstip reserveren kunt u beter even bellen voor een afspraak (T. 0346-287997)



Als U een reservering heeft gemaakt en door omstandigheden te laat bent , laat het ons dan even telefonisch weten. Bij drukte in de studio kunnen wij de gereserveerde zonnenbank maximaal 7 minuten vasthouden. Als U belt kunnen wij gezamenlijk tot een oplossing komen. Op actie dagen zijn reserveringen niet mogelijk, tenzij anders vermeld.



Graag tot snel bij ons in de Zonnestudio SunVital op het Bisonspoor 1204 in Maarssen (slechts 7 minuutjes per trein vanuit Utrecht CS)



Motto van Marion is: "wij willen de mensen uit Maarssen en omstreken laten genieten op de meest moderne zonnebanken in een super hygiënische studio waar gastvrijheid vanzelfsprekend is".

De zon schijnt altijd in Zonnestudio-sunvital
•Nieuw! zonnen voor jongeren vanaf 18 jaar tot en met 23 jaar, zie onze pagina jongeren kortingen.
•Elke maand happy hour activiteiten en acties, staat u ingschreven dan ontvangt u hierover een mail anders vind u onze activiteiten op de website en sociale media
onder de naam zonnestudio SunVital en of Marion Böke.

SUNHOTS!

Hét drankje dat wereldwijd al vóór het zonnen gebruikt wordt is nu ook bij SunVital verkrijgbaar! De Beta Caroteen, Aloe Vera, Q-10 en Vitamine A zorgen voor extra bruining tijdens het zonnen en verzorgen de huid van binnen uit. SUNSHOT is een aanvulling voor iedereen die zijn huid in optimale conditie wil houden tijdens het zonnen! De nieuwste variant bevat zelfs Collagen.

Let op!

Bevat géén beschermingsfactor en is géén vervanger van de zonnescosmetica! Zonnecrémes verzorgen en versnellen de bruining van de huid van buitenaf. SUNSHOT beschermd tegen huidveroudering, zorgt voor bruiningsversnelling en verzorgt de huid van binnenuit. Tevens geeft TanShot een vitamine boost.



Zonnen en medicijnen, contactlensen.

Het gebruik van zonnebanken is altijd voor eigen risico echter samen met U , door huidanalyse en huidmeting, proberen wij altijd gezamenlijk tot een juiste keuze van de zonnebank en zonnetijd te komen. Er zijn medicijnen (bijvoorbeeld gebruik van antibiotica) waarmee U de zon beter kan mijden. Dit is van toepassing op zowel de buitenzon alsmede het gebruik van de zonnebank. Twijfelt U ,of wij ,dan adviseren wij U contact op te nemen met de apotheek en of huisarts. Vaak staat e.a. ook op de verpakking van het desbetreffende medicijn. De buitenzon en het gebruik maken van de zonnebank kan droge ogen geven wat irritatie kan veroorzaken bij het dragen van contactlenzen. Gebruik altijd een zonnebrilletje en houdt uw ogen onder de zonnebank gesloten. Het gebruik van een zonnebrilletje is sowie zo aan te raden.

Ons motto is zonnen is gezond en veilig maar voorkom verbranding en laat U door ons voorlichten.



"Open zie onze openingsuren"
Adres: Bisonspoor 1204, 3605 KZ Maarssenbroek
Telefoonnummer: 0346287997
Stad: Maarssenbroek
Route: Bisonspoor 1204
Postcode: 3605 KZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Zonnestudio Utrecht, Zonnestudio in de buurt, Zonnebank, Zonnebank leidsche rijn, Zonnebank kopen, Zonnebank lombok, Zonnebank 24 7, Zonnebank vacatures Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kapsalon Nena Kapsalon Nena 634 meter Hele goede kapster. Ben heel tevreden.
Recensies
Geweldige zonnestudio met zeer vakkundig en spontaan personeel die je altijd keurig te woord staan. Eigenaresse Marion zorgt ook altijd voor de beste zon ervaring door de zonnebank lampen vroegtijdig al te vervangen waardoor je sneller zult bruinen
Mooie studie. Schone zonnebanken. Gewoon normale prijzen. Vriendelijke personeel. Elke week ff heerlijk zonne. Half uurtje niets doen en genieten.
Goeie banken en vriendelijk personeel
Kan altijd terecht en altijd schoon en fris en zik bezitten goede banken
Eigenaresse Marion is altijd super vriendelijk, heeft enorm veel kennis en is vakkundig. Evenals de andere meiden die er overigens werken. Professionele studio waar alles goed voor elkaar is. Lampen die voortijdig al vervangen worden, waardoor de prijs kwaliteit minstens 5 sterren waard is! Ga zo door.
Wij komen er elke week weer ! Erg vrolijke eigenaresse en leuke meiden die er werken allemaal erg vriendelijk ! Mooie zaak alles goed schoon blijf hier zeker nog heel lang komen !!
Na een zonsessie bij SunVital heb je het idee dat je een mini vakantie hebt gehad. Heerlijk ontspannen onder een schone, veilige zonnebank. Het begint al bij binnenkomst, leuk ontvangst, in voor een praatje. Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven. Marion en Eddy, jullie zijn toppers
Schone zaak, genoeg banken. Personeel mag iets vriendelijker maar voor de rest zeker aanrader!
Heerlijke nieuwe zonnebanken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid