facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zonnestudio SunSpecial Zevenaar

Zonnestudio SunSpecial Zevenaar

Info

Welkom bij Sun Special het zonnigste plekje van Zevenaar

Geschiedenis

Zonnestudio Sunspecial is hét adres in Zevenaar voor topkwaliteit zonnecosmetica. Kom een keer langs in ons zonnebank centrum aan de de Doelenstraat 7 in Zevenaar. Onze zonnestudio is ook heel makkelijk te bereiken vanuit andere plaatsen in de omgeving: vanuit Duiven, Groessen, Lommerweide, Didam en Babberich staat u zo bij ons binnen.

U kunt de door u gewenste zonnebank crème meteen opsmeren en onder één van onze Ergoline zonnebanken plaats nemen. U kunt kiezen uit verschillende modellen. Elke zonnebank voldoet aan de strengste eisen met betrekking tot veiligheid en comfort. Bij Zonnestudio Sunspecial kunt u maximaal 20 minuten zonnen voor slechts 10 euro!

Adres: Nieuwe Doelenstraat 7, 6901 AR Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0316-242394
Stad: Zevenaar
Route: Nieuwe Doelenstraat 7
Postcode: 6901 AR


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 11:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Sun special, Zonnebank Zeist, Zonnestudio Driebergen, Lightvision zonnebank of 1600, Beautylight zonnebank, Zonnebank Stadskanaal, Zonnebank Doetinchem, Zonnebank Raalte
Recensies
Heel eerlijk, ik vind dit 1 van de beste zonnebanken in de omstreek. Het is er ruim, veel keus uit de banken, vriendelijk personeel, het is er schoon, ze geven goed advies, hebben altijd een warm of koud drankje voor je klaar staan, & je kunt er zelfs reserveren, dat kon ook al voor de coronatijd! Ik heb er echt niks op aan te merken, top gewoon. Hoop dat ze nog heel wat jaren mogen blijven.
Goede zonnebanken. Goed advies en vriendelijk personeel. Ook de koffie is lekker
Altijd lekker even 20 min niks en gelijk een zomerkleurtje behouden of op doen .. Wel reserveren want de kans als je zo binnen loopt ,dat er een plekje vrij gaat niet altijd op . Ook hebben ze heerlijke ruikende lotions waar je je kleurtje net even wat langer mooi mee houdt .
Prima, gastvrij en schoon!
Moderne inrichting keuze is reuze
Fijne zaak met leuk personeel
Super personeel, erg hygiënisch en prima prijs kwaliteit verhouding!
Fijne zonnebank, aardige mensen en schone banken.
Altijd even vriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid