facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zonnestudio Sun House

Zonnestudio Sun House

Info

Veilig, verantwoord en comfortabel zonnen doe je bij Sun House!

Geschiedenis

Welkom bij Sun House de meest gastvrije zonnestudio van Weert . Zon je graag effectief en onder de hoede van kundig personeel? Dan is Sun House ook your sun!

Sun House staat voor ‘ontspannen zonnen in een ongedwongen sfeer en met behulp van de nieuwste technieken op zonnebankgebied’.
Sun House biedt plaats aan een flink aantal prachtige zonnecabines, unieke sfeer - en allemaal uitgerust met de modernste zonnebanken.Sun House biedt dus alles wat de doorgewinterde zonaanbidder van een topstudio mag verwachten... en zelfs een beetje meer.

Kortom Wij Zijn De Modernste Zonnestudio van Nederland.

Adres: Molenstraat 13, 6001GW Weert
Telefoonnummer: 0495-453456
Stad: Weert
Route: Molenstraat 13
Postcode: 6001GW


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Zonnestudio Weert stationsstraat, Zonnebank, Molenstraat 13 Weert, Zonnestudio Roermond, Zonnestudio Assen, Zonnestudio Steenwijk, Zonnebank Made, Zonnestudio Alkmaar
Recensies
Super fijne zonnebanken! Heerlijk ontspannen met muziek terwijl je Heerlijk ligt te bruinen..leuke vriendelijke meiden die er werken
Het was mijn eerste keer zonnebanken en ik werd perfect geholpen alles uitgelegd gekregen en het ziet er ook nog heel netjes uit binnen alles schoon. Ps het meisje wat mij geholpen heeft heet ellis top werknemer!
Vanmiddag voor het eerst bij zonnestudio sun house geweest. Ik heb zelf wel al ervaring met de zonnebank. Maar niet bij deze. Personeel is vriendelijk. Alles is netjes en schoon. Zeker een aanrader.
Je hoeft niet lang te wachten. Duidelijk uitleg hoe de zonnebank werkt. Vriendelijk personeel.
Top. Vriendelijke medewerkers, genoeg banken en netjes schoon
Mooie verzorgde studio
Super zonnestudio! Aardig personeel en genoeg opties kwa banken. Een voordeel vond ik ook dat er makeup reinigings doekjes en een after sun creme lag. 4 sterren omdat ik deze studio toch wat prijzig vind. Voor de rest ben ik heel tevreden en zou ik hier zeker terug komen!
Mooie zaak met vriendelijk en deskundig personeel. Lekkere koffie en ook nog een voor een aantrekkelijke prijs. Allemaal nieuwe zonnebanen die er perfect uitzien. Zeker een aanrader en hier kom ik zeker nog vaker terug.
Super fijne zonnebanken Super gezellig personeel.geven goede info mocht het mogelijk zijn
Leuk personeel, goed verzorgd, erg hygienisch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid