facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zonnestudio Le Soleil

Zonnestudio Le Soleil

Info

Zonnestudio Le Soleil is een moderne zonnestudio. Onze zonnebanken zijn van het topmerk Ergoline, de onbetwiste nr 1 onder de zonnebanken! Daarnaast hebben wij ook een beautysalon waarin wij diverse behandelingen aanbieden.

Adres: Grotestraat 189a, 7607 CL Almelo
Telefoonnummer: 0546-826185
Stad: Almelo
Route: Grotestraat 189a
Postcode: 7607 CL


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:30
Dinsdag: 11:00 - 21:30
Woensdag: 11:00 - 21:30
Donderdag: 11:00 - 21:30
Vrijdag: 11:00 - 21:30
Zaterdag: 12:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zonnestudio Xtreme Tan Zonnestudio Xtreme Tan 787 meter Van te voren gebeld om een plekje onder de zonnebank te reserveren. Na ruim 30 minute...
Recensies
redelijke prijzen, vriendelijke en mooie service.
Zeer goede service, schoon.
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Leuke salon! Mooi ingericht, met goede prijzen en veel keuze in zonnebanken, behandelingen en allerlei extra producten. De zonnebank, waar mijn voorkeur naar uit gaat, mag wel een onderhoudsbeurtje gebruiken, in verband met een lichtbeschadigde ligplaat, maar verder een top plek om jezelf te laten verwennen!
Prachtige zonnestudio, veel verschillende zonnebanken. Jammer dat er geen beschermingsbrlletjes liggen
Ik heb een aantal jaren terug heel wat IPL behandelingen van mijn gezicht en gehele rug ondergaan wat mij ontzettend veel geld gekost heeft en het heeft niets geholpen. De haargroei is nog steeds evenveel aanwezig. En dat terwijl jullie garaderen dat haar definitief verwijderd wordt/is na jullie behandelingen. Ik wil graag mijn geld of een deel van mijn geld daarvan terug hebben want hier ging ik niet mee akkoord.
Zeer goed en vriendelijk personeel. De banken zijn schoon, alleen was er geen deodorant aanwezig in het kamertje. Dit was jammer, maar had ik zelf ook mee kunnen nemen!
Heerlijke zonnebanken, en een fijne services door de dames!
goede service, schone en nette plaats.
Super fijne banken ...en vriendelijke personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid