facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zonneplan

Zonneplan

Info

Een oprecht advies en een montage uitgevoerd door vakkundige en beleefde installateurs. Zo willen wij Nederland laten profiteren van duurzame energie.

Geschiedenis

Een oprecht advies en een montage uitgevoerd door vakkundige en beleefde installateurs. Zo willen wij Nederland laten profiteren van duurzame energie. Daarbij zijn we met een kantoor in Zwolle en montageteams die werken van uit Tilburg, Leeuwarden, Zoetermeer, Wierden, Wezep en Zwaagdijk altijd dichtbij.

- Beloofd is beloofd
Zonneplan doet er echt alles aan om het best passende product op uw dak te krijgen. Dit zeggen we niet alleen, we garanderen het ook:

- Altijd een persoonlijk en eerlijk advies
Onze vriendelijke adviseurs maken graag een zonneplan op maat, afhankelijk van uw situatie en wensen. We nemen de tijd voor u en zijn van maandag t/m donderdag van 8.30 t/m 20.30 en vrijdag van 8.30 t/m 17.00 uur op ons gratis nummer te bereiken.

- U betaalt na de installatie
Op het moment dat uw zonnepanelen stroom opwekken, doet u pas de duurzame investering.

- Geen onvoorziene kosten achteraf
U wilt achteraf niet voor verrassingen komen te staan, vandaar dat al onze prijzen all-inclusive zijn. U weet dus direct waar u aan toe bent.

- Uitsluitend betrouwbaar materiaal
De zonnepanelen, omvormers en montagematerialen worden door Zonneplan getest bij het ECN in Petten en Tüv in Keulen. Hierdoor zijn de presentaties verifieerbaar en levert zonneplan u de beste kwaliteit.

- De beste deal, nergens goedkoper
Wij hanteren de beste prijzen. Vindt u tijdens de aanschaf een scherpere aanbieding met dezelfde materialen? Zonneplan compenseert u het verschil.

- Perfecte installatie door vakbekwame installateurs
Onze vaste installatieteams werken alles in samenspraak met u tot in detail af. We zorgen dat de panelen lijnrecht liggen, de kabels netjes zijn weggewerkt en de omvormer op een veilige plek hangt.

Ons team werkt iedere dag vol enthousiasme aan Zonneplan. We hebben één gezamenlijk doel, namelijk iedereen te laten profiteren van de zon. Het feit dat wij zo snel groeien, hebben we aan ons bruisende team te danken.

Onze taak

Zonneplan ziet een belangrijke toekomst weggelegd voor zonne-energie en wil iedereen hiervan laten profiteren. Door onze topkwaliteit zonnepanelen, vakkundige installatie en scherpe inkooptarieven kunnen wij u altijd de beste deal geven. Koopt u zonnepanelen via Zonneplan, dan bent u verzekerd van minimaal dertig jaar zorgeloos genieten van uw zelf opgewekte zonnestroom.

Producten

Zonnepanelen
Omvormers
Energiebesparing
LG
Trina
BYD
SMA



"Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens."
Adres: Assendorperdijk 9, 8012EG Zwolle
Telefoonnummer: 088-0203000
ln.nalpennoz@ofni
Stad: Zwolle
Route: Assendorperdijk 9
Postcode: 8012EG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:30
Dinsdag: 08:30 - 20:30
Woensdag: 08:30 - 20:30
Donderdag: 08:30 - 20:30
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: zonneplan klachten, zonneplan prijzen, zonneplan misleiding, zonneplan app, zonneplan slechte ervaringen, zonneplan zwolle, zonneplan radar, zonneplan tilburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
iungo iungo 3 km Snelle levering van de P1 poortsplitter 5.0. Werkt feilloos met de Easee Equalizer en...
Recensies
We wilden we na de verhuizing naar Zandvoort opnieuw zonnepanelen. Na enkele offertes kwam Zonneplan als beste uit de bus. Een perfecte online offerte leidde tot de installatie van 12 panelen. 6 voor en 6 achter om zo optimaal mogelijk te profiteren. 3 man, twee op het dak en de ander bracht de omvormer en de aansluitingen op de meterkast aan. Na een uur of vijf was het klaar en werkend. Een groot voordeel; een eigen 4G verbinding zodat je niet afhankelijk van het internet bent. Echt super. De voorbereiding, de installatie en de nazorg. Een dikke tien en een aanrader. Kwaliteit voor een prachtige prijs.
Het hele project is zeer goed en zonder problemen uitgevoerd. Binnen 24 uur een reactie, na de aanvraag voor de installatie van zonnepanelen. I.v.m. de afstand van de schuur naar de meterkast in huis, werd er goed meegedacht hoe dit te realiseren. Na bevestiging van de offerte zijn de zonnepanelen binnen 3 maanden geplaatst. Dit ging snel en vakkundig. Via de APP kan ik ieder moment zien wat de opbrengst is. De BTW teruggave is ook naar wens afgerond / geld terug ontvangen. Perfect.
We zijn goed geïnformeerd de panelen zijn snel en professioneel geïnstalleerd en we hebben sindsdien geen enkele reden gehad om contact te leggen omdat alles gewoon zo vlekkeloos verliep. Toen ik een jaar later gebeld werd om te vragen hoe we alles ervaren hebben en of we nog tevreden waren kon ik niet anders dan positief reageren. Geweldige service en zeker een aanrader!
Naast een perfecte service aan van Zonneplan, nu mijn panelen gekregen... Heel erg blij mee! Super kwaliteit, en onwijs fijne service vanuit Zonneplan. Onwijs dank Joshua! Deze 3 mannen van SDK Techniek hebben vandaag in opdracht van Zonneplan bij mij thuis de Solar-installatie ge-installeert: Stephan Valentin Fabian Kan niet anders zeggen dat ze een superklus hebben geklaard. Alles tot in de puntjes afgewerkt, de panelen strak op het dak, de omvormer keurig opgehangen op zolder, en alles prachtig afgewerkt. Thnx Guys, Awesome job!
Helaas kan ik mijn volwaardige review niet plaatsen, dat komt niet door bij google. Hierdoor missen details die ik eigenlijk wel wou aangeven. Kort samengevat: Vooraf goed begeleid en alles leek in orde. Zonneplan zou de installatie doen met een eigen teams en vooral het aanzicht was besproken dat dat belangrijk was. Tot de daadwerkelijke plaatsing. Dit was een ingehuurd team van 2 personen die het als haastklus heeft neergezet. Resultaat: Scheef paneel Omvormer die scheef hing met dol gedraaide schroef Restafval in tuin, straat en dakgoot Krassen op alu frame van zonnepanelen Eerste storing 4g systeem al gehad Contactpersoon gaat er tussenuit zodra je een klacht hebt Voor het scheve paneel is iemand terug gekomen. Ik vroeg specifiek om een zonneplan eigen medewerker maar dit was onmogelijk. De persoon die ik ter plaatse had gaf aan dat hij het niet kon corrigeren. Terwijl ze bij verkoop vertelden dat het gewoon perfect in lijn moest liggen. Uiteindelijk op aandringen heb ik kunnen zorgen dat hij het paneel er voor iets omhoog plaatst, zodat het iets beter lijkt. Al met al zou ik zonneplan niet aanraden.
Contact vanaf het begin was goed. Vriendelijk adviseur, aan haar ligt het niet. Afspraak was om op 12 augustus de zonnepanelen te plaatsen. Week ervoor een mail: controleer je dak op wespen want volgende week worden de panelen geplaatst. Dag later weer een mail: afspraak wordt geannuleerd....nieuwe eerste datum in de link: 14 februari 2023!! Telefonisch contact opgenomen: 5 teams waren uitgevallen waarvan 1 met gebroken been. Andere review gelezen over hetzelfde met als reactie: neem contact op. Ik ook contact opgenomen vanmorgen. We staan op de lijst voor eerdere installatie maar geen idee wanneer...kunnen ze niets over zeggen.
Slechte communicatie en zijn afspraken niet nagekomen. Uiteindelijk hebben ze onze zonnepanelen niet geplaatst en moeten we nu in deze krapte uitkijken naar een nieuwe bedrijf die zonnepanelen kan plaatsen. Als ze vanaf het begin helder hadden gecommuniceerd drie maanden geleden dus hadden we direct naar een ander oplossong gekeken maar nee.. Wij moesten zelf achter de feiten aan blijven rennen en blijven bellen. En dan ook nog eens te horen krijgen dat, ondanks we wederzijds akkoord hebben gegeven op de offertje, deze niet bindend is. Zeer slecht, ze hebben niet meegedacht en we voelen ons in de kouw gelaten
mijn ervaring is Zeer slecht .....in augustus offerte van 15 zonnepanelen geaccepteerd, 20 december afspraak was om de zonnepanelen te plaatsen. 2 dagen voor de afspraak kreeg ik een mail dat 15 zonnepanelen niet in het dak passen, nieuw voorstel 13 panelen of 16 panelen. Ik koos 16 met een bijbetaling van 400 euro, op 20 december kwamen twee monteurs. Ze controleerden kabels en installeerden een omvormer, alles akkoord, en opeens waren de monteurs snel weg. naar een andere klus. " er komt een nieuwe afspraak ". helaas plaatsen van zonnepanelen gaat niet door .... echt lachen, -1 ster is te veel
Ook ons contract met vaste tarieven liep af, we hebben sinds jaar of 4 zonnepanelen via Zonneplan, is super goed verlopen destijds. Nu tipte een sportvriend mij over variabele contract van Zonneplan, eerst een beetje spannend maar ze leveren voor de marktprijs, tonen iig de tarieven incl alle lasten en hen enige verdienmodel is iets van 10 euro per klant per maand. We hebben het een maand of vier. Wij hebben 14 zonnepanelen en een palletkachel sinds de zomer. Bevalt allemaal goed, ik heb ze alleen nog gevraagd om een API waarmee je de uurprijs stroom en gasprijs per dag kunt inlezen in domotica systemen zoals Domoticz wat wij gebruiken of Homey, Google enz. Hoe fantastisch zou het zijn om onze electrische boiler te laten schakelen op een lage stroomprijs. Nu schakel ik onze boiler alleen bij overschot stroom en handmatig bij lage stroomprijs. Van weekend gaat het weer stormen, kunnen de kinderen weer nagenoeg gratis in bad...
Ik heb mijn zonnepanelen hier genomen in januari. De montage was keurig uitgevoerd, heel netjes te werk gegaan en binnen een dagdeel afgerond. Binnen de gebruiksvriendelijke app zie ik precies wat de opbrengst is. Ik heb de belastingteruggave ontvangen wat allemaal geregeld was door zonneplan, en mijn winst voor de 6 maanden waar ik de zonnepanelen in bezit bent van mijn energiebedrijf teruggestort op mijn rekening, wat meer was dan verwacht. Ik raad zonneplan zeker aan als je interesse hebt om zonnepanelen aan te schaffen. Een dikke 10 voor dit bedrijf
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Zonneplan met het openbaar vervoer


Zwolle, Park de Wezenlanden 170 meter
301
40
Zwolle, Park Wezenlanden 170 meter
70
Zwolle, Park de Wezenlanden 190 meter
301
40
Zwolle, Park Wezenlanden 190 meter
70
Zwolle, Schuurmanstraat 210 meter
3
301
40

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid