facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zonnepanelen-Xtra

Zonnepanelen-Xtra

Info

Zonnepanelen Xtra is een professioneel bedrijf welke alleen top merken zonnepanelen levert, zoals LG, aan particulieren en bedrijven.

Geschiedenis

Zonnepanelen Xtra is een professioneel bedrijf welke alleen top merken zonnepanelen levert, zoals LG, aan particulieren en bedrijven.



"Zonnepanelen Xtra is uw zonnepanelen specialist gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Wij leveren A-merken zonnepanelen, omvormers en montagesystemen aan zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit en persoonlijke service komen bij ons altijd op de eerste plaats. Maak kennis met onze jarenlange ervaring. De experts van Zonnepanelen Xtra staan voor u klaar met gratis en deskundig advies.Wij kunnen u top producten met echte garanties leveren tegen een betaalbare prijs. Geheel vrijblijvend komt er een adviseur van Zonnepanelen Xtra bij u langs om alle wensen en mogelijkheden met u door te nemen. Na overeenkomst komen onze gecertificeerde monteurs binnen 2 tot 5 weken de zonnepanelen bij u installeren."
Adres: Houtschelf 15a, 3371KB Neder-Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0184-724 999
Stad: Neder-Hardinxveld
Route: Houtschelf 15a
Postcode: 3371KB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Het offertetraject was een verademing, zonder glad verkooppraatje, maar wel een bak aan ervaring en een duidelijk opgebouwde prijs. Ook toen leverproblemen even roet in het eten leken te gooien, wat op dit moment helemaal niet zo gek is, kwam Arjen met budgetneutrale alternatieven die beter waren. Uiteindelijk kwam het oorspronkelijke plan overigens alsnog goed. Bij de plaatsing zorgen de mannen ook dat alles netjes wordt afgewerkt, ook wanneer dat betekent dat het net iets ingewikkelder wordt. Gewoon een fijne club die z'n afspraken nakomt.
In juni 13 zonnepanelen van Sharp geplaatst. Fijn contact met de directeur eigenaar die ons uitstekend heeft geadviseerd welke panelen en omvormer te nemen. Alles is zeer vakkundig binnen 3 weken na de offerte uitgevoerd en wij kijken blij naar de stroomopwekking. Teruggave BTW wordt ook door hun geregeld en het geld staat inmiddels op onze rekening. Wij raden Zonnepanelen-Xtra aan en geven
Snel antwoord op vragen, snel een offerte binnen en razendsnel geïnstalleerd. 10 panelen in 2.5 uur geplaatst en aangesloten. Erg flexibel met plaatsen van de omvormer en hartstikke netjes opgeleverd.
Na aanleiding van een goed en duidelijk gesprek zijn we in zee gegaan met zonnepanelen xtra. Op de dag van montage kwamen 3 mannen mooi op tijd en gingen direct aan de slag. 2 mannen namen de montage van de panelen voor rekening waar de 3e de montage binnen deed. Alles ging netjes in overleg ook nog de schoenen uit kwa positionering van de omvormer en de pv-verdeler en was ook heel flexibel in het meedenken hiervan. Alles was voor de middag voor elkaar en werd goed werkend en netjes achter gelaten. Petje af mannen. Mvg Willem.
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Van offerte prima prijs tot en met de installatie is alles keurig verlopen. De 15 panelen zijn heel vakkundig geïnstalleerd. Arjen en zijn mensen zijn zeer vriendelijk en prettig in de omgang. Ook het terugvragen van de btw tegen een kleine vergoeding , het aanmelden van de zonnepanelen en het regelen van de app waarmee je de opbrengst kan monitoren wordt allemaal geregeld! Top!!
Vanaf het begin zeer professioneel, flexibel en meedenkend. Panelen netjes geplaatst, later nog een paneel erbij en een ander onderstel voor de panelen op het plat dak. Netjes opgeleverd. Leuke installatieploeg.
Alles volgens afspraak, heel netjes gewerkt. keurige prijs voor zowel de arbeid als de materialen. Geen blabla verhaal, maar kennis van zaken, eerlijk advies en eigenaar nog zelf aan het roer. En het mooiste : de meter loopt achteruit en het ziet buiten en binnen ook nog fraai uit. Ik kan dit bedrijf echt aanraden. Note: ik ben behoorlijk kritisch
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Zeer concurrerende prijs, keurig geholpen en vooral heel professioneel gemonteerd. Niet te beroerd om bepaald werk alvast te doen om de klant te helpen en later nog eens terug te komen om de Wifi verbinding naar de omvormer gereed te maken! Een aanrader om hier je zonnepanelen te kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid