facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zonnepanelen Parkstad

Info

Voor advies, design en installatie van kleine en grote zonnepaneel installaties. http://www.zonnepanelenparkstad.nl



"Zonnepanelen Parkstad helpt u bij het maken van een juiste keuze voor zonnepanelen en andere duurzame oplossingen zoals infrarood verwarming en zonneboilers. Bereken online door middel van de gratis locatiescan uw mogelijkheden en vraag een vrijblijvend persoonlijk locatiebezoek aan. Laat u informeren over de financiële voordelen en nieuwste technieken."
Adres: Economiestraat 39 (unit 5), 6433KC Hoensbroek
Telefoonnummer: +31(0)45-7620706
Stad: Hoensbroek
Route: Economiestraat 39 (unit 5)
Postcode: 6433KC



op zoek naar gerelateerd: Zonnepanelen Landgraaf, Zonnepanelen Geleen, Zonnepanelen Parkstad Zanetti, Zonnepanelen Essent, Zonnepanelen huren, Solar zonnepanelen, Zonnepanelen kosten, Zonnepanelen Stimuleringsregeling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Duravolt Duravolt 957 meter Monteurs gaan snel en vakkundig te werk en zijn altijd vrolijk en vriendelijk, echte ...
Recensies
Vandaag de zonnepanelen geplaatst en gister de voorbereidingen. De jongens waren heel vriendelijk, werkte goed door. en ze hebben heel goed werk afgeleverd. Top bedrijf , Dank jullie wel. Zeker een aanrader ! Dank jullie wel.
Een fijn gesprek gehad met de adviseur. Hierom besloten om de panelen te laten plaatsen door zonnepanelen Parkstad. Helaas, 2 dagen voordat ze geplaatst zouden worden wordt de order geannuleerd. Rede : volgens de arbeidsinspectie plaatsen ze niet op een veilige manier. Bedrijf heeft nu geen personeel om de panelen te laten plaatsen. Een beetje raar verhaal. Dus dan moet de klant maar op zoek naar een nieuw bedrijf. Komen niet met een oplossing.
Na meer dan vijf offertes te hebben opgevraagd bij diverse aanbieders van zonnepanelen, heb ik in november 2022 mijn order geplaatst bij Zonnepanelen Parkstad. Niet omdat zij het goedkoopste waren, maar omdat het gevoel goed was en omdat zij uiterlijk eind februari/begin maart 2023 de panelen konden plaatsen. De afgelopen vier !! weken heb ik meerdere keren geprobeerd om het bedrijf te bereiken om een montageafspraak in te plannen; via de telefoon, de mail, het contactformulier op hun website en via hun vertegenwoordiger. Pas nadat ik een kwaad whatsapp-bericht heb gestuurd naar de vertegenwoordiger werd er contact opgenomen door de planning. De mededeling luidt: de panelen kunnen pas eind mei/begin juni worden geplaatst. Uiteraard heb ik aangegeven dat ik hiermee niet akkoord ga, dit is niet conform afspraak. _______________________________________________________ Update 28 maart 2023: Een aantal weken geleden heb ik een kritische review geschreven over Zonnepanelen Parkstad. Met name de communicatie ná opdrachtverlening en het niet kunnen waarmaken van de afgesproken levertermijn speelde hierbij een belangrijke rol. Wanneer iets niet volgens plan verloopt is men al gauw geneigd om in de "digitale pen" te klimmen. Echter ben ik van mening dat ook de positieve punten benoemd mogen worden. Om die reden dat ik mijn review van een update wil voorzien. Op 28 maart jl. heeft Zonnepanelen Parkstad tien stuks 415 WP panelen met optimizers + een Solar Edge omvormer bij mij thuis geplaatst. Het montageteam dat bij mij over de vloer kwam was uiterst kundig en bovendien hartstikke vriendelijk. Daarnaast is er netjes gewerkt en heeft men mij tekst en uitleg gegeven over de werking van de panelen en de digitale applicatie voor op de mobiele telefoon. Positief: - Een super vriendelijk en kundig montageteam; - Een acceptabele prijs in deze gekke marktomstandigheden; Voor verbetering vatbaar: - De communicatie en bereikbaarheid.
Vorige jaar juni 3 extra zonnepanelen besteld. Na meer dan 7 maanden nemen ze contact op ze zeggen dat ze een strakke planning hebben de eerste keer was de monteur ziek. Bij de tweede poging komen ze tussen 11.00 en 13.00. 00 helaas vergeefs de 3 poging moest ik de hele dag thuis blijven ik heb mij bedankt schandalig
Ze leggen enkel de panelen als dr kabels in de grond liggen in de tuin . Zelf kabel trekken is teveel moeite . Bijgebouwen doen ze dus niet aan. Hoefde niet eens de aanvraag offerte te doen . Kreeg meteen te horen dat teveel werk meteen uitgefilterd werd, en ze niet eens onder de 10 zonnepanelen langs kwamen .
Dit bedrijf uit Voerendaal heeft bij ons zonnepanelen geplaatst. Communicatie is niet hun sterkste punt. Uiteindelijk toch het voordeel van de twijfel gegeven. Spijt van. Na zelf contact te hebben opgenomen met dit bedrijf bleken de beoogde panelen niet meer leverbaar te zijn. Uiteindelijk dan toch voor andere panelen bij hun gekozen. Toen werd de installatie datum na later verplaatst. Kom je ook toevallig achter. Uiteindelijk panelen geplaatst met omvormer. Na installatie bleek dat ze geen wifi module voor de omvormer voorradig haddenpanelen al op het dak. Nu werd beloofd dat ik de module eind augustus2022 zou krijgen. Hoorde maar niets. Zelf contact opgenomen. Een aantal keren gemaild hierover. Radiostilte aan de overkant. Gebeld, uiteindelijk de eigenaar zelf aan de lijn gekregen, vroeg mijn mobiel nummer en zou mij terugbellen. U raad het al, nul reactie. Dag later weer gebeld, de medewerker zou terugbellen. Verrassend genoeg is dat ook gebeurd. Nu werd beloofd dat de module 19 oktober geleverd zou worden. Ben benieuw, maar wees ook gewaarschuwd als u met dit bedrijf in zee gaat !! het interesseert ze totaal geen zier. Alleen maar loze beloftes. Uiteindelijk rechtsbijstand in de armen genomen, aangetekende brief gestuurd. Uiteindelijk n november werd module geleverd en geplaatst. Naar de gemaakte onkosten kon ik fluiten. Een echt verschrikkelijk bedrijf. Nul service, loze beloftes en dat op elk niveau in dit bedrijf. Die gaat het te goed. Maar daar komt beslist een ander tijd en ik zal iedereen dit bedrijf afraden. Regelrechte oplichters. Oh ja die Sandra is een echte Ka, die meent directeurtje te spelen.
Eerlijke mensen goede service komen afspraken na ook na de installatie helpen ze met vragen en je krijgt een fatsoenlijk antwoord. Dank zie Parkstad zonnepanelen leveren wij wat terug aan de wereld Beekwilder Margraten
Wij zijn van het begin tot plaatsing zeer tevreden over dit bedrijf. We zijn heel goed geinformeerd van te voren en tijdens het proces van plaatsen en daarna. De plaatsing is vlekkeloos gebeurd door vriendelijke, nette monteurs. Ook als er iets is zijn zij erg snel ter plaatse om eea op te lossen of te kijken waar het probleem ligt.
Krijg mailtjes met de vraag of mijn zonnepanelen omvormer wel aan staat?.. heb nooit wat gekocht bij dit bedrijf, niet eens contact gehad. Hoe komen zij aan mijn gegevens? Als ik ze bel krijg ik een of andere brutale vrouw aan de lijn die mij ook niet veel wijzer kan maken en maar blijft roepen dat ik het zelf schuld ben. Nooit wat gekocht hier, maar met z'n service zal ik dat ook nooit doen. Voel mij trouwens ook wel erg bekeken zo, dat een bedrijf waar ik 0 mee te maken heb zomaar deze info heeft en communiceert, zonder ook maar te weten met wie ze te maken hebben.
Dit bedrijf gaat het veel te goed.De baas is bij ons langs geweest om offerte te maken.Zou een weekje duren ! We zijn nu al 8 weken verder en nog niks ontvangen. Al een keer gebeld en het zou het aan de baas doorgeven worden.Maar helaas nooit meer iets gehoord. Zonde van je tijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid