facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zonnemarkt B.V.

Zonnemarkt B.V.

Info

Welkom op de Facebook pagina van Zonnemarkt! Zonnemarkt levert kwalitatief hoogstaande zonnepanelen en complete zonnestroom systemen voor een gegarandeerd lage prijs!

Geschiedenis

Met ons volledige assortiment aan zonnepanelen en ons deskundig advies helpen wij iedereen, die op een voordelige en duurzame manier op de energierekening wenst te besparen.



"Zonnemarkt is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies over het beste systeem in uw specifieke situatie.Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen."
Adres: Antennestraat 40, 1322AE Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036 - 8200267
Stad: Almere-Stad
Route: Antennestraat 40
Postcode: 1322AE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Zonnemarkt sunpower, Marktleider zonnepanelen, Solar zonnepanelen Almere, Zonnemarkt vacatures, Zonnet solar review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EnergieWonen EnergieWonen 9 km Vorig jaar zonnepanelen via EnergieWonen laten plaatsen. Erg tevreden over de voorlic...
Recensies
Heel tevreden over dit bedrijf !! Kwamen aan huis voor een adviesgesprek waarna we een offerte kregen. Vragen die we daarna nog hadden werden snel beantwoord. Plaatsing door Rens en Gaston was heel netjes en ook de helpdesk is bij vragen goed bereikbaar. We vonden het prettig dat het bedrijf al langer bestaat, met erkende installateurs werkt en ook qua prijs zijn ze heel redelijk. We hadden bij 4 bedrijven offertes gevraagd en Zonnemarkt sprong er voor ons echt uit !
Ruim anderhalf jaar geleden een eerste pakket door Zonnemarkt laten plaatsen, verliep prima. Met de aanvulling daarvan in mei 2023 was het dramatisch. Communicatie zeer slecht, zzp’ers die niet goed ingevoerd zijn, gevaarlijke situaties op dak en met elektra. Afspraken worden niet nagekomen, duurde veel keren voordat het goed werkte. Dagboek/logboek omvat 4 blz. ! Dagboek is gecommuniceerd met Zonnemarkt, blijft bij een wat klinische reactie. Kortom: af te raden helaas.
Super bedrijf. Kan het iedereen aanraden. Zeer nette en vriendelijke monteurs. Verkoper ook zeer over te spreken. Hij was helder en duidelijk en snel qua handelen. Ook na de levering nog wat kleine vraagjes en dat was geen enkel probleem.
Vanaf het eerste contact een soepel verloop gehad. Het fijne aan Zonnemarkt is dat zij vrijblijvend thuis advies komen geven en direct meedenken met de mogelijkheden. Ook de installatie verliep zeer soepel, de installateurs werkten netjes en gaven inzicht dat het gehele systeem online was na installatie. Helaas bleek een dag later 1 micro-omvormer defect. Ook dit is snel opgepakt door de service afdeling en binnen 3 dagen werd deze vervangen zodat wij zorgeloos van ons systeem kunnen genieten.
Nadat ik meerdere bedrijven zelf had benaderd en niemand met mij een afspraak wou maken, kwam ik op internet Zonnemarkt tegen. Binnen een week zat de adviseur Dhr. Kurt bij mij aan tafel. Hij heeft eerst duidelijk uitgelegd waar de panelen moeten komen en met welk omvormer systeem. Uiteindelijk gekozen voor 12 Sunpower zonnepanelen met Enphase micro omvormers. En wat ben ik blij met dit systeem. De installatie was ook na 2 maanden al ingepland en ook dat werd zeer goed uitgevoerd. Bedankt Zonnemarkt !
Erg blij met het systeem van zonnemarkt. Finn Steur heeft ons vanaf het eerste contact uitstekend geholpen met advies op maat. Rekening houdend met onze wensen en ons budget. Het installeren is gedaan door vaklui die netjes werk hebben geleverd. Ze gingen pas weg toen alles werkte. Al met al een super goede ervaring.
Waardeloos m'n panelen liggen al meer dan een maand op het dak een aantal ochtenden zoals afgesproken thuis gezeten om ze aan te sluiten maar niemand kwam. 6 weken later niets meer gehoord ook op e mails wordt niet gereageerd
Super goed geholpen en snelle levering. Finn Steur was ons contactpersoon. Zeer vriendelijk en fijne man om zaken mee te doen. De mannen die de panelen plaatsten waren gezellige en nette werklui. Al met al een super ervaring!
Echt balen!!! Afspraak niet nagekomen voor de service, terwijl wij de hele dag op de monteur hebben gewacht! 5 keer zonnemarkt gebeld, kreeg te horen dat ze nog komen vandaag. Maar dezelfde dag om 15.42 uur kregen we email dat afspraak niet doorgaat en het volgende week zou plaats vinden! Echt slechte communicate! Er is GEEN PRIORITEIT VOOR DE AFTER SALES/SERVICE! Weinig vertrouwen dat ze volgende week de afspraak nakomen!
Advies was onvolledig en vooral snel. Uitvoering van de installatie goed. Opleveren van een werkend monitoring systeem slecht, ondersteuning vanuit de service ook. En natuurlijk weer kosten in rekening brengen die op de offerte hadden moeten staan. Al met al 3 sterren maar het had eenvoudig veel beter kunnen zijn voor mij als klant. In deze markt gaat het om nummers, veel panelen plaatsen tegen zo min mogelijk inspanning. Daarna snel door naar de volgende. Dat gaat ten kosten van de klantbeleving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid