facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zonnelichtmast.nl

Zonnelichtmast.nl

Info

Ben je als lichtprofessional op zoek naar openbare verlichting die je duurzame imago versterkt? Verlichting in een moeilijk bereikbaar buitengebied? Zicht in donkere achterpaden? Wij kunnen je helpen.

Geschiedenis

Met lichtmasten op zonne-energie heb je geen kabels meer nodig. De solar straatverlichting is overal te plaatsen | Brandt ook bij donkere dagen | Uniek design met zonnepaneel of geintegreerde zonnecellen.



"Beeldschone en duurzame zonnelichtmasten!De lichtmasten van Zonnelichtmast zijn een betrouwbaar en duurzaam alternatief voor de traditionele straatlantaarns. De masten branden de hele nacht door. Ze kunnen minimaal 6 dagen met slecht, donker weer overbruggen. Mocht de accu bijna leegraken, dan zorgt het ingebouwde managementsysteem dat de mast zuiniger met haar energie omgaat en nog langer door kan.Alle lichtmasten zijn van Europese kwaliteit."
Adres: Denemarkenweg 5, 7772TD Hardenberg (stad)
Telefoonnummer: 0523 272 278
Stad: Hardenberg
Route: Denemarkenweg 5
Postcode: 7772TD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mijn Energiefabriek Mijn Energiefabriek 29 meter Fijne mensen, de nieuwste producten en uitstekende service.
Gemeentearchief Hardenberg Gemeentearchief Hardenberg 3 km Sinds 1 juli 2012 worden de archieven van de gemeenten Ommen en Hardenberg beheerd do...
Recensies
Wat een gaaf product! Heeft de hele winter ons terrein verlicht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid