facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zonion.nl

Zonion.nl

Info

Uw leverancier en installateur voor zonnepanelen

Adres: Staalwijk 2b, 8251JX Dronten
Telefoonnummer: 0321-316042
Stad: Dronten
Route: Staalwijk 2b
Postcode: 8251JX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Wij hadden al 12 panelen aan de west zijde van ons huis en wilde graag ook panelen aan de oost zijde van ons huis. Na zoeken op het internet terecht gekomen bij Zonion.nl . na de snelle ontvangst van een scherpe offerte zijn ze wezen kijken bij ons en in overleg een nieuwe aanbieding gekregen voor 12 extra panelen. ook deze weer snel ontvangen en scherp geprijsd. binnen enkele weken konden de panelen geplaatst worden. half 9 zijn ze begonnen en rond 4 uur in de middag waren ze klaar. zie de foto's voor het resultaat. mijn complimenten voor de snelle service, de super nette en vriendelijke mannen en vooral de scherpe aanbieding. Nogmaals dank heren en groetjes uit Emmeloord :-
Prima no-nonsense bedrijf met lage prijzen. 9-paneels zonnesysteem laten plaatsen waarvan 6 op schuin dak zuidwest en 3 op plat dak zuidoost. Omvormers fantastisch netjes aangesloten. Zonnepanelen 320 Wp mooi zwart. Wifi-monitoring werkt prima. Het installeren van het systeem werd zeer relaxed door de monteurs gedaan. Eventueel gratis hulp met btw-terugvragen.
Na lang zoeken naar een zonnepanelen pakket, bij Zonion een mooi goed geprijsd pakket samengesteld. Advies in welke onderdelen het meest geschikt zijn was goed en de prijs voor het leveren en plaatsen zeer concurrerend. Plaatsen en opleveren netjes en vakkundig. Ik ben zeer tevreden en zou ze zeker aanraden.
Ik heb dit bedrijf uit Dronten vorige week gebeld. Het was een teleurstellende gesprek. Mijn vraag was of het bedrijf tijd had om naar mijn omvormer en of installatie te kijken, werd beantwoord met 'ik heb geen zin om naar een installatie van een ander te kijken, veel succes verder'. Als iemand zegt, ik heb geen zin. Zegt dat al genoeg. Dat is ook wat er mis is in Nederland de laatste tijd, maar dat terzijde. Ik heb geen zin om te werken, ik wil geld ontvangen maar er niets voor doen. Als je niet wilt kijken naar een installatie van een ander, vanwege gebrek aan expertise of vakkundigheid. Kortom er hoeft niet gratis naar mijn installatie gekeken te worden, daar word immers met volle zin voor betaald wanneer problemen verholpen worden. Dat bespaart ook weer tijd in schrijven van een negatieve review. Win-win.
Panelen liggen er netjes op en produceren prima! De mannen hebben alles keurig afgeleverd. Dik tevreden!!
Super goede service, goed en professioneel personeel en uiterst goede kwaliteit. 20 panelen op 2 daken in 2 dagen netjes en strak geplaatst. Gewoon Top!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid