facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zondag Bakker

Zondag Bakker

Info

Zondag Bakker de bakker waar u online vers gebakken broodjes besteld die ik zondagmorgen bij u aan de deur hang tussen 08:00 en 10:00 uur.

Geschiedenis

www.zondagbakker.nl online verse broodjes bestellen iedere zondag alleen bezorgd in Rolde.



"Pots De Echte Bakker staat bekend om service, klantvriendelijkheid en natuurlijk de onderscheidende kwaliteit. Dagelijks alles vers en ambachtelijk gemaakt met de allerbeste ingrediënten. In Rolde en Annen kunt u ook genieten van heerlijke producten in onze lunchroom."
Adres: Ordellaan 12, 9451 GL Rolde
Telefoonnummer: 0640456227
moc.liamtoh@rekkabgadnoz
Stad: Rolde
Route: Ordellaan 12
Postcode: 9451 GL



op zoek naar gerelateerd: zondag bakker rolde, de zondag roularta, de zondag bakker assen, de zondag adverteren, de zondag contact, www zondagbakker nl, de zondag puzzelclub, zondagbakker rolde
Recensies
Een moderne echte ouderwetse echte warme bakker die mee denkt en desgewenst op maat het brood bakt en gebak verzorgd. Zowel voor de horeca, catering als privé. Ook erg lekker, gezellig en ontspannen genieten binnen of buiten op het terras van een belegd broodje, uitgebreid brood/borrel plank of wat lekkers uit de vitrine. Altijd gastvrij en vriendelijk personeel wat je helpt.
We wilden even een broodje scoren maar dat werd toch maar een zeer goed verzorgde broodplank. Heerlijk gegeten. Verder ook een gelegenheid om binnen te zitten onder t genot van een kop verse koffie. Daarnaast een ruim opgezette bakkerij met ook heerlijke zoete versnaperingen.
Lekkere streekproducten, jammer dat een Echte bakker geen harde bruine broodjes heeft maar alleen witte . Moesten we bij AH halen.
Mooie rustige plek om een kop koffie te drinken met wat lekkers erbij natuurlijk. Vriendelijke bediening.
We hadden hier geluncht. Je krijgt hier geen baquette of bolletje,maar sneden brood.stoet We hadden een stoet gezpnd en een stoet eiersalade.Bij de laatstgenoemde zat meer sla en tomaten erop dan eiersalade.Tevens was deze salade erg zoet,niet echt een ei smaak.Broodje gezond was redelijk goed.
Twee belegde broodjes gezond gehaald om mee te nemen naar kantoor voor collega en mijzelf. In totaal 14 euro. Waren op zich prima broodjes en royaal belegd, alleen wel stevig aan de prijs.
Echt lekkere gebakjes en andere lekkernijen het was echt top
Heerlijk broodje gegeten en wat gedronken.Vriendelijk peroneel
Heerlijke saucijzenbroodje en kroketbroodje. Gezellig koffiehoekje en vriendelijke bediening.
Altijd lekker ijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid