facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zomersessieszierikzee

Zomersessieszierikzee

Info

Zondagmiddag Zomersessies met Brontocar

Aanvang 14:30 uur

Betaal je liever voor deelname of bezoek aan een optreden? Niet komen: GRATIS TOEGANG!

@Brogum

Geschiedenis

Zomer Sessies in Brogum – Open podium

Poppodium Brogum organiseert in samenwerking met de sessieband Brontocar muzieksessies in Zierikzee.

De sessies vinden drie keer plaats op zondagmiddag in de zomermaanden juni, juli en augustus (exacte data volgen via deze pagina en de website van Brogum).

De sessies worden geopend door Brontocar en een gast, de jamsessie vangt aan na de pauze. Musici en overige podiumkunstenaars kunnen tijdens de sessie of van te voren laten weten mee te willen doen. Naast muzikaal talent staat het podium ook open voor andere disciplines als cabaret, dans, dichters, hoelahoepers, … Alle leeftijden, niveaus en stijlen zijn welkom. Er kan gebruik worden gemaakt van de aanwezige backline (zanginstallatie en versterkers).

De inzet van de sessie is een muzikaal verassende middag te organiseren voor en door een breed publiek. Spontane uitbarstingen worden niet geschuwd, ‘… to boldly go where no man has gone before’.

Entree €0, aanvang 14:30 uur – afloop 18:00 uur.

Adres: Julianastraat 46, 4301 Zierikzee
Stad: Zierikzee
Route: Julianastraat 46
Postcode: 4301



op zoek naar gerelateerd: Zierikzee strand, Zierikzee centrum, Zierikzee markt, Zierikzee shoppen, Zierikzee tips, Zierikzee hotel, Zierikzee Parken kostenlos, Zierikzee Hafen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid