facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zomers Beachclub

Adres: Boulevard Zeezijde 21 , Katwijk 2225 BB, NL
Telefoonnummer: 071 401 2810
Stad: Katwijk
Route: Boulevard Zeezijde 21
Postcode: 2225 BB



op zoek naar gerelateerd: strandtent het strand katwijk, strandtent katwijk aan zee, zomers katwijk lunch, nieuwe strandtent katwijk, strandtent katwijk, strandpaviljoens katwijk, zomers katwijk reserveren, strandtent katwijk zon en zee
Recensies
Heerlijk gegeten. Jammer genoeg geen strand of terras weer
Fijne plek. Prettige bediening, de juiste aandacht voor allergie en heerlijk eten. Lekkere vegetarische opties wij hadden de portobello burger en een vega boeuff stroganoff. Zou voor mij 5 sterren zijn bij meer keuze in goede vegetarische gerechten.
Na een fietstochtje van Scheveningen naar Katwijk hier even lekker genoten van een drankje en een lekkere loungebank. Vriendelijke en vlotte bediening.
Leuke tent, vriendelijk personeel en een uitgebreide kaart voor zowel lunch als diner. Ook aardig wat smakelijke biertjes. Ik kan 't aanbevelen :
Wat was het allemaal heerlijk op d'r bruiloft op 23-06-2023 En die sangria was zeker top
Ik kon maar 5 sterren geven maar wouw wat een fijne avond gehad. Om als vegan tussen een bbq familie feest met 80 man te staan is een uitdaging, maar dankzij de chefkok heb ik echt genoten! 5 verschillende gangen met vegan gerechten. Speciaal gemaakt. En met liefde, dat was te merken. Chapeau voor de keuken, je bent als vegan vaak al dankbaar zijn met een groene salade maar dit was echt indrukwekkend! Heel erg bedankt! Nathasja
Heerlijk hier gegeten en gedronken, eerst een warm welkom geheten door een aardige dame. Het restaurant ziet er gezellig en schoon uit, fijne stoelen, ook de toiletten is aandacht aan besteedt. Heerlijke koffie en cappuccino, de fish en chips met extra seizoensgroenten waren echt heerlijk, niet te zout, alles vers en niet zuinig. Dikke stukken vis, waar voor je geld. En dan het dessert ....kaiserschmarrn of zoiets, jumjumjum Ik woon niet in de buurt anders kwam ik hier wekelijks. Een aanrader om naartoe te gaan! Ook leuk dat je in de keuken kunt kijken. Topadres!
De bediening is zeer traag en de drankjes absurd duur. € 5 voor een glas wijn. Wij zaten zeker 15 min te wachten voor dat er überhaupt iemand kwam. ....................................................................... Bij de deur stonden geen borden dat het was gereserveerd. En er zaten nog meer mensen wat te drinken en te eten.
Heerlijk gegeten, bestelden beide een club sandwich kippendijfilet. Voor ons iets te veel maar daarom niet minder smakelijk. Dit samen met het vriendelijke personeel een goede reden om weer terug te komen!
Lekker eten, prijs kwaliteit prima. Zeer vriendelijk personeel. De plaats to be on te eten en te chillen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid