facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zomermarkten Medemblik

Zomermarkten Medemblik

Info

In juli organiseert STEM weer de Zomermarkten in het historische centrum van Medemblik!

Geschiedenis

In de vakantietijd leeft Zomers Medemblik volop! In het historische centrum worden in juli een viertal zaterdagmarkten met ieder een eigen thema georganiseerd.

Zaterdag 4 juli 2015: Baby&Bengels.
Dit is een markt voor ouders en kinderen, met allerlei baby en kind gerelateerde artikelen, workshops en informatiestands. Maak een ritje op de pony’s, luister met open mond naar het verhaal over het grote dierenbos en geniet van de verscheidenheid aan kraampjes.

Zaterdag 11 juli 2015: Open Podium.
Op deze zaterdag wordt onontdekt talent letterlijk een podium geboden. Rond dit podium wordt op de Nieuwstraat en het Bagijnhof een gezellige braderie georganiseerd.

Zaterdag 18 juli 2015: Kunst&Nostalgie.
In het Bagijnhof tonen kunstenaars uit de omgeving hun schilderijen, keramiek, houtsnijwerk en zelfgemaakte bloemstukken. Ook wordt u meegevoerd naar de tijd van “toen’. De ambachten, brocante woonaccessoires, het houten speelgoed en de musea zullen voor een heerlijke nostalgische sfeer zorgen!

Zaterdag 25 juli 2015: De Westfriese Tafel.
Deze dag staat het Westfriese streekproduct centraal. Heerlijk slenteren en genieten van de culinaire standjes rond het sfeervolle Van Houweningenpark. De loungehoek met wijnbar en fijne chillmuziek geeft de markt een extra dimensie.

Adres: Bagijnhof, Medemblik
Telefoonnummer: 06-26354975
Stad: Medemblik
Route: Bagijnhof


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Harddraverijvereniging Prins Hendrik Medemblik Harddraverijvereniging Prins Hendrik Medembl... 220 meter super evenement en top geregeld!
Zwemmarathon Stavoren-Medemblik Zwemmarathon Stavoren-Medemblik 422 meter Pagina van de wedstrijden in Medemblik. De IJsselmeer Zwemmarathon en Brakeboer Trofe...
Getupstandup Getupstandup 485 meter Stand Up Comedy in Medemblik.
MBG - Medemblikker Bedrijven Groep MBG - Medemblikker Bedrijven Groep 716 meter De Medemblikker Bedrijven Groep behartigt de belangen van bedrijven en ondernemers ui...
Educatief wo2 centrum Educatief wo2 centrum 778 meter Voor het jaarlijks uitje van mijn leesclub kwamen we bij het Oorlogsmuseum Medemblik ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid