facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zomerhorizon

Info

Ambachtelijk met de hand vervaardigde lampen in vele maten en soorten.

Adres: Westeinde, Dwingelo, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0620846117
Stad: Dwingelo
Route: Westeinde


Recensies
We waren een week te gast in de huis de Vink. Er ontbrak ons aan niets, 6 volwassenen en 2 kinderen. Op een avond lichtelijk paniek, 2 politie mannen aan de deur, ontruiming, er was een gaslek in de butaangastank, we zouden net aanbtafelngaan. Evacuatie. Op een gegeven moment bleek het toch ernstiger en langduriger te worden. We konden kiezen, of de Bospup of Fletcher hotel,mwe kozen het eerste. Ivm een incomplete dwarslaesie kon 1 persoon dat stuk niet lopen en de ander had net een kind aan de borst, ze werden keurig door de politie naar de Bospup gereden, de rest ging lopen 10 minuten. Ieder half uur een update van de gang van zaken, er kon terplekke een slaapplaats gecreëerd worden voor de jongste maar die was klaar wakker en had daar geen behoefte aan. We konden eten en drinken op de kosten van de eigenaars van Zonnetij. Om 23.00 uur konden we weer naar huis. Het was een wat ongemakkelijke avond maar geen moment akelig dankzij de goede communicatie van politie, brandweer maar vooral van 1 van de eigenaars. Daar kunnen de NS, Schiphol en de vliegmaatschappijen een voorbeeld aan nemen, chapeau. We hebben het fantastisch gehad op deze kleinschalige complex, wereldplek en mooi huis.
Heerlijk rustig klein vakantiepark. Huis was ruim en goed voorzien van alle benodigdheden. De vleermuizen aan de nok van het huis maakten het een nog mooiere belevenis.Kamers: 4/5
Geweldige locatie en wat een rust heerlijk in de natuurKamers: 3/5
We hebben een top week gehad. Huisje was mooi, netjes en schoon. En de paarden en de meiden die alles regelen zijn fantastisch!
Vorig weekend met de camper hier gestaan. Heerlijke plek in het groen maar wel erg basic. Onderhoud aan het groen en de bomen zou ook fijn zijn. Prijs kwaliteit verhouding is niet goed. Sanitair is erg gedateerd en wat ik het ergste vond .... Ook niet schoon. Als het sanitair verbeterd zou worden willen we hier zeker wel weer eens terugkomen. Prachtige omgeving voor fietsen of wandelen.
Een park middenin het groen, de kampeerveldjes liggen tussen de vakantiehuizen. Basic sanitair, wel schoon. We moesten zelf onze plek zoeken. De plaatsen zijn niet met nummer of anderszins aangegeven. We zijn dan ook op een"verkeerde" plaats gaan staan.Ons insziens kan gastvrijheid/ service beter. Want dan haalt eigenaar niet je caravan van de stroom, maar regelt een oplossing, of belt je even.Fijne plek, zeker voor paardenliefhebbers. De service verdient een update.
Weinig faciliteiten op het park zelf maar de omgeving maakt alles goed. Beheerder is erg aardig en behulpzaam. Park is verder netjes en goed verzorgd.
Fijn park met mooie huisjes. Huisje wat wij hadden is ruim en goed onderhouden. Als je het park uitloopt zit je meteen in de bossen, de hei is op 10 minuten lopen. Ook de rust op het park is van toegevoegde waarde. Wij komen hier zeker nog terug.
Fantastische ligging, tussen de weilanden en het uitgestrekte bos, eigen tuin met vuurkorf. Ontvangst zeer gastvrij en no-nonsens, de paarden voor staprit met kinderen 9 en 12 jaar zijn zeer gehoorzaam voor leken als wij. Neem laarzen mee en fietsen wij hadden ze in het dorp gehuurd waarmee je de omgeving/bos/heide ontdekt. Ook leuk de nachtelijke boswandeling met een een zaklamp / reflectoren.
Great and lovely place! Friendly proprietors, cozy and clean lodgings with plenty of privacy. Well trained and cared for happy horses, beautiful surroundings for riding. Thank you! I'll be back : Superfijne plek! Erg vriendelijke eigenaars en knusse en schone huisjes met behoorlijk privacy. De paarden zijn goed getraind en verzorgd en staan blij in de wei. Prachtige omgeving om te rijden. Dank! Tot de volgende keer :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid