facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zomerdijk

Zomerdijk

Info

Wil je als eerste op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Zomerdijk? Hou deze facebookpagina dan in de gaten!

Geschiedenis

In Zomerdijk kun jij je eigen huis kopen

Aan de Onderdijkserijweg - ter hoogte van de Lindelaan - in Zwijndrecht zijn 19 eengezinswoningen in ontwikkeling. De woningen zijn verdeeld over 3 kleinere rijtjes. Achter de huizen liggen diepe tuinen, voorzien van een berging. 11 woningen liggen direct aan de Ringdijk, de andere 8 staan haaks op de Ringdijk.

Voor de deur is een aantal parkeerplaatsen en achter de woningen ligt een parkeerterrein waar bewoners van de nieuwbouw hun auto kwijt kunnen. De koopsomindicatie is vanaf circa € 162.500 v.o.n.

Er zijn 3 verschillende woningtypes. Welk huis past bij jouw woonwensen? Klik op de woningen en bekijk de plattegronden en woningomschrijvingen.

•4,80 meter brede tussenwoning met 2 slaapkamers
•4,80 meter brede hoekwoning met sfeervolle zijerker en 2 slaapkamers
•5,10 meter brede tussenwoning met 3 slaapkamers en een vrij indeelbare zolder.

Architectuur Zomerdijk
De nieuwbouwwoningen van Zomerdijk sluiten mooi aan bij de omliggende woningen in Zwijndrecht. Schuine daken met speelse dakkapellen, twee kleuren gevelsteen en helderwitte kozijnen geven het geheel een vriendelijke uitstraling. En het fijne is: dit huis is jouw eigendom. Je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt.

Adres: Ringdijk / Onderdijkje Rijweg, 3331 LH Zwijndrecht
Telefoonnummer: 015 - 276 04 00
Stad: Zwijndrecht
Route: Ringdijk / Onderdijkje Rijweg
Postcode: 3331 LH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwijndrecht (Nederland) Zwijndrecht (Nederland) 218 meter Zwijndrecht is a town and municipality in the western Netherlands. It is located in t...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid