facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zomerbad Peize

Zomerbad Peize

Info

Zomerbad Peize is een openlucht zwembad waar zwemles gegeven wordt en waar recreatief gezwommen kan worden.



"Openluchtbad Drenthe met een diep zwembad voor de baantjestrekkers, ondiep bad voor de jeugd, pierebad voor de babies met een spraypark voor de fun! Ook: Terras, zonneweide en kiosk voor versnaperingen. Kom bij ons voor recreatie, zwemlessen en toffe buitenactiviteiten. Energieneutraal sinds 13 augustus 2020. Door en voor de inwoners van Peize en omstreken wordt het bad volledig gerund door vrijwilligers. In samenwerking met het Molenduinbad Norg worden zwemlessen en wateractiviteiten verzorgd."
Adres: Smeerveensedijk 2, 9321 XB Peize
Telefoonnummer: +31 50 503 2385
Stad: Peize
Route: Smeerveensedijk 2
Postcode: 9321 XB



op zoek naar gerelateerd: zwembad peize openingstijden, opening zwembad peize, voorverkoop zwembad peize, voorverkoop zwembad peize 2018, zwembad peize entree, zwembad peize prijzen, zomerbad peize peize, zwemvierdaagse peize
Recensies
Heel leuk zwembad. Perfect voor jongere en kleine kinderen. Geen duikplank, glijbaan, dus weinig oudere jeugd! Lekker winkeltje en goed toezicht.
Prima klein zwembad voor een middagje. Zwemwater kan wel wat schoner
Super leuk en knus buiten zwembad in groene omgeving met terras waar je lekker kunt zitten met de kids. Voor ieder wat wils, van baantjes trekken tot water pret met de aller kleinsten!
De abonnementen zijn al weer binnen voor het nieuwe seizoen.
Heerlijk zwembad om ‘smorgens banen te trekken. Zó fijn dat het zwembad nog tot half september open is. Echt een plek om te genieten ook met kinderen en gezinnen
Super zwembad en betaalbaar.
Wat weer een heerlijk zwembad. Het voelt altijd als thuiskomen. En wat is er weer veel aangepakt. Veel vernieuwingen en onderhoud. Het ziet er altijd keurig uit. Mijn complimenten ook voor alle vrijwilligers!!!
Een zwembad dat helemaal energie neutraal is Het kan dus ook zonder zo'n dikke gasleiding Super
Een dorp met 5000 inwoners mag zich gelukkig prijzen met zo'n zwembad. Draait voornamelijk op vrijwilligers met een noodzakelijke bijdrage van de gemeente en zo hoort het ook.
Leuk zwembad, helemaal duurzaam verwarmt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid