facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zolder De Heerlijkheid

Zolder De Heerlijkheid

Info

Een unieke en sfeervolle locatie in Hoogland, nabij de stad Amersfoort. Onze prachtige locatie is landelijk gelegen en biedt vele mogelijkheden.

Geschiedenis

WELKOM OP “ZOLDER DE HEERLIJKHEID”

Beleef de gastvrijheid …
Wij zijn Wim en Amanda Kok, trotse eigenaren van deze ontvangstruimte.
De zolder is van oudsher een hooizolder, behorende bij onze biodynamische boerderij “Heerlijkheid Groot Weede” (www.weede.nl).
Opa Willem Kok (de 1ste generatie) heeft de zolder gebuikt als hooiopslag, waar al het voer voor de koeien lag opgeslagen.

Jaren later gebruikte Herman Kok (de 2e generatie) de zolder als opslagplaats voor stro en in een later stadium voor privé eigendommen van de hele familie. De ruimte was helemaal gevuld met dozen vol spullen die niet meer gebruikt werden.

Twee jaar geleden hebben wij (de 3e generatie) besloten om de zolder leeg te ruimen en er een mooie ontvangstruimte van te maken. Er is met heel veel liefde aan gewerkt om de hooizolder om te toveren tot een sfeervolle ontvangstruimte. De authentieke houten spanten zijn nog helemaal intact, wat een rustieke uitstraling geeft.

Wij vinden het leuk om mensen te mogen ontvangen op onze boerderij. Er is veel te zien en te beleven en geen dag is hetzelfde. Die ervaring willen wij graag met u delen.

Daarom zijn we blij met een nieuwe uitdaging: onze ontvangstruimte “Zolder De Heerlijkheid” voor o.a. vergaderingen, workshops, feesten en partijen

Beleef de gastvrijheid, beleef “Zolder De Heerlijkheid”



"Zolder De Heerlijkheid is een sfeervolle unieke locatie voor vergaderingen, familiefeestjes en jubilea"
Adres: van Boetzelaerlaan 3, 3828 NW Hoogland (Nederland)
Telefoonnummer: 0626210863
Stad: Hoogland
Route: van Boetzelaerlaan 3
Postcode: 3828 NW



op zoek naar gerelateerd: Boetzelaerlaan 3 Hoogland, Zorgboerderij Hoogland, Boerderijwinkel Hoogland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Concordia, eten feesten en vergaderen Concordia, eten feesten en vergaderen 2 km Heerlijk geluncht. Club Sandwich blijft favoriet
Recensies
Heerlijke plek. Leuke familie dag gehad. Enige verbeterpunt; er is zoveel ruimtestation de konijnen hebben een heel klein hokje waar ze niet kunnen rennen.
Super leuke locatie om een feestje of bijeenkomst te organiseren. Alles perfect in orde. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Personeel is heel gastvrij en het eten en drinken is goed verzorgd.
We zijn er getrouwd in de koeienstal, met daarna het bruiloftsfeest buiten en op zolder: een prachtlocatie!
17 juni 2022 ons 25 jarig huwelijksjubileum gevierd bij Wim en Amanda Kok, wij vinden het een echte aanrader. Meedenken vooraf, ruimte voor eigen ideeën, prijs, bediening, en vriendelijkheid zijn we erg tevreden over. Van jong tot oud iedereen heeft genoten.
De vriendelijke service sociaal prima netjes geregeld
Gastvrij en hele goede verzorging
Leuk voor een kinderfeestje….
Een locatie met veel potentie voor allerlei evenementen en workshops.
Ideale plek midden in het land voor een informatieve middag van een reisorganisatie.
Leuk, lokaal en lekker
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Zolder De Heerlijkheid met het openbaar vervoer


Amersfoort, Elly Takmastraat 240 meter
4
Hoogland, Molenweg 260 meter
4
Hoogland, Molenweg 260 meter
4
Amersfoort, Elly Takmastraat 260 meter
4
Amersfoort, Meander MC 430 meter
2
202
3
76

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid