facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zofietsje

Zofietsje

Info

Met 30+ jaar ervaring als professionele fiets mecanicien is Zofietsje de vertrouwde adres voor Top advies en service voor alle Top fietsen.



"Zofietsje zorgt voor je fiets.Met een showroom/werkplaats en 33 jaar ervaring als professioneel gediplomeerd fietsmecanicien, staat eigenaar John Hickox klaar voor de sportfiets liefhebbers met betrouwbare advies, service en onderhoud."
Adres: Herman Heijermansstraat 3, 3451 AK Vleuten
Telefoonnummer: 06-52357230
Stad: Vleuten
Route: Herman Heijermansstraat 3
Postcode: 3451 AK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Zuijlen Tweewielers Van Zuijlen Tweewielers 140 meter Super vriendelijk personeel. En een ruim aanbod met mooie fietsen. Onze dochter was o...
Recensies
Eigenlijk al sinds de aankoop zat er een nare tik in mijn fiets. Ja en ga dan maar eens uitleggen hoe die klinkt en wanneer je de tik hoort... Voor John van Zofietsje was het geen enkel probleem hij is net zo lang bezig geweest tot de tik weg was. Voor mijn tocht naar Santiago de Compostella heeft John mijn fiets weer tip top in orde gemaakt. Ook voor onderhoud aan je Santos ben je bij John aan het juiste adres.
Een trouwe vakman, met liefde voor z'n vak. Voor de Giro Di Kika moest de Cube Attain GTC in topconditie zijn en dat is precies wat John heeft gedaan. Allemaal netjes volgens afspraak en met het beste advies weer op pad gestuurd. Dit wordt vanaf nu een periodieke routine. Volgende stap wordt een velgen-upgrade.
John van Zofietsje staat bekend als een geweldige vakman. Ook deze keer met groot onderhoud aan mijn MMR Rakish SL komt de MTB weer terug als nieuw. Tijdens het onderhoud houdt hij contact wanneer er bijzonderheden zijn. Inmiddels vele duizenden km’s op mijn 2 MTB’s en racefiets gemaakt en nog nooit teleurgesteld nadat er onderhoud is geweest. Ook de volgende keer naar Zofietsje voor onderhoud, mijn vertrouwen in John is groot. Ik kan John aan iedereen aanbevelen wie zijn MTB of racer in goede staat wil houden.
Net begonnen met wielrennen en via marktplaats een racefiets gekocht. Versnellingen liepen niet lekker en wilde ook even een check of de rest van de fiets oké was. John heeft me super goed geholpen en ook meteen uitgelegd hoe de versnellingen werken :-. Zeer tevreden!
Ik kom al jaren lang bij John voor alles voor mijn fietsen. John levert fantastische service vol enthousiasme. Toont daarnaast ook altijd interesse en is er ruimte voor overleg. Ik ben altijd zeer tevreden!
John is een vriendelijke en behulpzame vakman! Snelle en professionele service door iemand die de liefde voor de fiets met z'n klanten deelt
Er stond een artikel in een fietsblad over John contact gezocht en al weer enkele jaren wordt mijn racer tip top onderhouden. Een heel goede monteur en een mooi mens.
Vandaag voor het eerst weer met de racer naar buiten, vol vertrouwen na een goede onderhouds beurt met veel TLC van John. Hij liep weer als een zonnetje! Zofietsje heeft vakmanschap en liefde voor de 2wieler!
Super fijne service! John denkt goed met je mee. Ik kreeg een goede prijsindicatie vooraf. Fijne communicatie, ik ben erg tevreden over Zofietsje.
Via-via bij Zofietsjes, John terecht gekomen voor het onderhoud van mijn Cyclecross fiets. John hield mijn fiets in uitstekende conditie en waarschuwde tijdig als extra onderhoud nodig was. Liep al een tijdje rond om een stap te maken na een betere racefiets. Dit ook met John besproken en enthousiast als hij is heeft hij me goede tips gegeven waar ik op moest letten bij de aanschaf van een fiets die bij mijn wensen past. Zofietsje verkoopt ook fietsen, MMR en NRG. Op de MMR Grant Tour een proefrit gemaakt waarna ik zeer enthousiast was over deze fiets. John heeft me een prima aanbod gemaakt voor een complete fiets en dus na wat wikken en wegen de fiets bij hem gekocht. Zeer blij met de aanschaf via Zofietsje, bedankt John voor geduld .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid