facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zoetelief Mode

Zoetelief Mode

Info

Klantgerichtheid, deskundigheid, sfeer en gezelligheid, ongedwongenheid en prachtige assortimentssamenstellingen vormen een grote kracht van onze winkels.

Geschiedenis

Zoetelief is de familienaam van de oprichter van het bedrijf in toentertijd alleen exclusieve herenmode, onder de naam Fashion For Man!

Vanaf 2005 wordt er in Oisterwijk een start gemaakt met de uitbreiding van Damesmode. Daarbij wordt de bedrijfsnaam aangepast in Zoetelief Men - Women.

In 2010 wordt de winkel in Vught ook uitgebreid met dames-mode en verandert ook daar de naam in Zoetelief Men - Women.

Merken: Corneliani, Hugo Boss, Raph Lauren, Van Laack, Fay, Borrelli, Napapijri, Blauer, Gant, Santoni, Jacob Cohén, Fire and Ice Hackett, Woolrich, Polo Jeans, Aeronautica Militare, Sorel en Stone Island

Adressen: De Lind 43, Oisterwijk / Marktveld 46, Vught



"Zoetelief mode kenmerkt zich door het aanbod van heren,- en damesmode met de meest gerenomeerde labels zoals oa Canada Goose, Woolrich, Stone Island Oisterwijk, Jacob Cohen, Corneliani, Fay, Hogan, Santoni, Repeat Cashmere, Herno en daarnaast een aantal kleine modelabels.Met vestigingen in Oisterwijk en Vught.Geniet van een stukje sfeer, beleving en deskundigheid onder het genot van een heerlijke kop koffie of een glas bubbels."
Adres: De Lind 43, Oisterwijk
Telefoonnummer: 013 521 62 05
Stad: Oisterwijk
Route: De Lind 43


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roomer Roomer 33 meter Mooie winkel met goede merken in leuke plaats. Echter de te jonge meiden waren vooral...
Shoeby Oisterwijk Shoeby Oisterwijk 285 meter Gister fantastisch geholpen bij Shoeby Oisterwijk, kreeg veel leuke suggesties en set...
PossH PossH 342 meter PossH! Opening & more info coming soon. https://www.instagram.com/possh.oisterwijk/
Heren van Oisterwijk Heren van Oisterwijk 344 meter Erg leuke en fijne winkel. Ben werkelijk fantastisch geholpen door een zeer vriendeli...
Rebels Rebels 418 meter Hele leuke winkel en je word er super leuk geholpen
Groupieshit.com - The Ultimate Fanwear Groupieshit.com - The Ultimate Fanwear 885 meter Blijf op de hoogte van The Ultimate Fanwear, Groupieshit.com!
HIPP By Monique HIPP By Monique 1 km Leuke en betaalbare kleding
Recensies
Vandaag een Secrid portomonee gekocht bij jullie. Ik en mijn vader kwamen binnen en we werden met open armen gegroet. We zijn uit eindelijk de winkel uitgelopen met twee portomonee's, eentje voor mij en eentje voor mijn vader. Top service en top kwaliteit! Zeker voor herhaling vatbaar!
Top winkel en webshop! Ivm feestdagen gevraagd of er een uitzondering gemaakt kon worden met de retourtermijn. Dit was allemaal geen probleem en nog mooi ingepakt ook. Super service en erg vriendelijk!!
Mooie winkel met een leuke collectie en goede service
Prachtige winkel in het gezellige Oisterwijk. Na lang wikken en wegen nam vrouwlief dan toch een mooie jas nadat ze super was geholpen door de eigenaren ?. Later thuis kwam er twijfel en wilde ze hem retourneren, Zoetelief had begrip hiervoor en heeft alles keurig terug overgemaakt. Voor mij/ons een reden om snel hier terug naar toe te gaan.
Weken geleden hier een jas van 1000,- gekocht. In de winkel gevraagd of deze jas ooit in de sale komt. Er werd mij verteld dat het NOOIT in de sale kwam en daarom zo exclusief blijft. Wanneer je de jas in de sale ziet op de website en er wat van zegt willen ze nergens iets van weten. Voorgelogen en slechte service dus!
Met een ongebruikelijk verzoek binnengekomen of ik een stel hemden mocht lenen. Uiteindelijk zo goed geholpen, de hemden van uitstekende kwaliteit, ik zou de winkel geen eer aan doen, ze niet gewoon te kopen.
De service voor de aankoop van twee prachtige Jacob Cohen broeken was excellent. Ik ben, ook met deze aankoop, zeer tevreden!
Regelmatig daar inkopen aan het doen...Vriendelijk personeel, altijd tijd voor een praatje en mooie kwalitatief sterke merken...Al met al een aanrader...
Top service, top personeel en bovenal een top assortiment. Mijn klandizie zeker waard en verdiend.
Heel erge mooie kleding maar wel erg prijzig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid