facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zoete BakselZ

Info

Bakster met passie voor o.a. glutenvrije koekjes, taartjes en patisserie. Bestellen of vragen? Contact via fb of [email protected].

Geschiedenis

Welkom bij Zoete BakselZ.
Een bakkerij (vanuit huis) in Borne, Overijssel waar diverse heerlijke, glutenvrije bakselz gemaakt worden; zoals koekjes, gebakjes en taarten. Maar ook seizoensproducten en snoepjes.

In 2011 kreeg onze dochter de diagnose Coeliakie en eet sindsdien glutenvrij. Wij zijn dus helemaal op de hoogte van wat kan en mag bij het glutenvrije dieet. De producten worden in een glutenvrije keuken gemaakt.

Binnenkort een verjaardag/feestje of komt er iemand op bezoek en heb je glutenvrij gebak nodig? Of gewoon zomaar iemand verrassen?
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of als je iets wilt weten. Dit kan via: [email protected], een bericht via Facebook of telefonisch.

Adres: Weerselosestraat 275, 7623 DZ Borne
Telefoonnummer: 0651625595
Stad: Borne
Route: Weerselosestraat 275
Postcode: 7623 DZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakker bart Borne Bakker bart Borne 980 meter Bakkerij bart heeft altijd lekkere broodtjes. Keuze heb je er genoeg. En zijn wel vri...
Echte bakker Jan Koehorst Echte bakker Jan Koehorst 1 km Ik moest een cadeau kopen voor een verjaardag en had geen idee wat. Ze dachten goed m...
Eat & Cake Eat & Cake 2 km Newly started home baker! ♡ Bruidstaarten ♡ Celebration & Verjaardagstaarten ♡ Cupca...
BP Gebr Pol BP Gebr Pol 2 km Heerlijk vers broodje gezond.
Taart & Zo Taart & Zo 6 km Taart en Zo
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid