facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zoet Hoorn

Zoet Hoorn

Info

Welkom bij Zoet! Deze bakkerij is gevestigd in Hoorn en maakt taarten & cupcakes voor iedere gelegenheid



"Zoet! is gevestigd in Hoorn en maakt unieke taarten, cupcakes en andere sweets voor elke gelegenheid.Denk aan babyshower, gender reveal, geboorte, bruiloft, verjaardagen en andere traktaties.Maar ook zakelijk is veel mogelijk, eventueel met logo.Alles is handwerk en wordt met veel liefde, geduld, passie en toewijding gemaakt."
Adres: de corantijn 25J, 1689AN Zwaag
Telefoonnummer: 0653699281
Stad: Zwaag
Route: de corantijn 25J
Postcode: 1689AN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 14:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bruidstaarten Hoorn, Drip cake Hoorn, Taart laten maken Enkhuizen, Bakker Hoorn, Taart laten bezorgen Hoorn, Van de berg Hoorn, Red velvet cijfertaart, Red velvet cake Hoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brood- & Banketbakkerij Ton Besseling Brood- & Banketbakkerij Ton Besseling 308 meter Top Bakker, lekkere gevulde koeken en goed brood voor een betaalbare prijs!
Dominique's taarten en cupcakes Dominique's taarten en cupcakes 2 km Welkom op mijn pagina en wat leuk dat je komt kijken . Ik hou van baken en wil daar n...
Recensies
Voorafgaande aan het laten maken van onze bruidstaart hebben we een proeverij gedaan. Sandra voorzag ons van een hele hoop cake om te proeven, goed advies en dacht met ons mee over het ontwerp van onze taart en uitsteker. Wij waren op onze trouwdag onwijs blij met het eind resultaat. De taart was heerlijk en prachtig, voor een vriendelijke prijs. Zeker aan te raden!
Super, achteraf locatie maar zag er goed uit. En natuurlijk de taart, om te smullen.
2 super mooie en belangrijk lekkere taarten
Supermooie taarten, helemaal naar wens gemaakt. Aanrader!!
Wat een onwijze topper is Sandra. We hebben in korte tijd een kinderfotoshoot, verjaardags cupcakes en relatiegeschenken laten maken. Haar gebak is een lust voor het oog en een feestje in je mond. De fotoshoot was er een om nooit te vergeten! Echt een aanrader -xxx-
Voor onze bruiloft cupcakes besteld voor in de goodiebags en ze waren precies zoals we wilde, zo mooi en iedereen vond ze heerlijk! Wij vonden ze zo lekker dat we voor de kerst ook nog cupcakes besteld hebben!
Twee moederdag taarten laten maken, perfect op tijd klaar en ze werden op smaak en uiterlijk zeer goed bevonden! Aanrader!
Super taarten! Mooi en ontzettend lekker, ook als je over houd en even in de vriezer hebt gehad blijft de taart heerlijk!
Altijd de mooiste en lekkerste taart! Wat een cadeautje maakt ze ervan!!! Goede service en communicatie! Echt een aanrader!
Waanzinnige en te gekke taarten, zo lekker. De opmaak in goed overleg, dus iedereen kan mee-eten.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Zoet Hoorn met het openbaar vervoer


Zwaag, De Corantijn 130 meter
232
Zwaag, De Corantijn 150 meter
232
Zwaag, Anjerhof 230 meter
132
Zwaag, Anjerhof 250 meter
132
Zwaag, Krijterslaan 310 meter
132

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid