facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zo-One

Zo-One

Info

Afslanken

Adres:
Stad: Cuijk



op zoek naar gerelateerd: SushiPoint Cuijk, Eten bezorgen Cuijk, Sushi enZo Druten, Sushi bezorgen Boxmeer, Poke Bowl Boxmeer, Sushi bestellen Groesbeek, Sushi Breda bestellen, Sushi bestellen Nijmegen
Recensies
Echt super! Heerlijke verse sushi. Wel handig om op tijd te bestellen want ze hebben het niet voor niets zo druk! Wij rijden 60 kilometer om voor deze Sushi en dat is het waard!
Een aantal sushi afhaal geprobeerd in omgeving Cuijk maar bij sushi enzo toch de beste sushi. Altijd nog lauw warm, altijd vers. En zelfs wanneer er wat vergeten word komen ze dit nog nabrengen en kregen we er wat extra’s bij. Top tent.
2 uur en een kwartier gewacht voor matige sushi.. kom je alleen mee weg omdat er geen concurrentie is in Cuijk..
Prima verzorgd en heel lekker.
De twee persoonsbox was erg lekker en ruim voldoende. Levering op tijd. Kortom, ik vind het een aanrader.
Letterlijk altijd vergeten ze iets mee te leveren en dan doe je een bestelling boven de €50. Vraag je om extra soja saus dan krijg je gewoon geen soja saus. Niet zo raar als je kindere van 12 daar laat werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid