facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZMB Zonwering en rolluiken

ZMB Zonwering en rolluiken

Info

ZMB Zonwering en Rolluiken

Geschiedenis

ZMB Exmorra is een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Exmorra. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij een groot zonweringbedrijf hebben we in 2005 besloten om een eigen bedrijf te starten. Sinds 2005 zijn wij een toonaangevend producent van kwalitatief hoogwaardige zonweringproducten. ZMB Exmorra levert, assembleert en monteert zowel binnenzonwering als buitenzonwering.



"Leverancier van o.a. windvaste ritzscreens, markiezen, knikarmschermen, pergola's, serrezonweringen, jaloezieën, lamellen,plissees, onderhoud, horecazonweringen, reparaties, parasols,rolluiken, veranda's, serre's en tuinkamers. U kunt bij ons terecht voor alle soorten, kleuren en maten van bijna alle types zonweringen, indoor- en outdoor-living van houten jaloezieën tot complete tuinkamers met steigerhouten meubelen. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken en we komen graag bij u langs om u vrijblijvend te adviseren.#nieuwbouw #projectzonwering #zonwering #raamdecoratie #rolluiken #tuinkamers #serrezonwering #parasols #garagedeuren #horren #hordeuren #onderhoud #reparatie #verbouwing #somfy #solar #afstandsbediening"
Adres: Skûtmakkerstille 29, 9035GC Dronrijp
Telefoonnummer: 0613295772
Stad: Dronrijp
Route: Skûtmakkerstille 29
Postcode: 9035GC


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: 07:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Zonwering Witmarsum, NNZI
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AM-Design AM-Design 0 meter o.a. verkoop van zelfgemaakte houten meubelen , parasols, binnenzonwering, bakkerskas...
Recensies
Zonneschermen afgelopen november 2022 laten plaatsen. Naast zonwering gebruik ik deze ook als gordijn voor wat meer privacy. Werd het vorig jaar zomer nog 34 graden binnen, nu na 2 tropische dagen komt de thermometer niet verder dan 24,2 graden. De schermen zijn goed te bedienen. Prettig contact met personeel/eigenaar.
We hebben bij dit professionele bedrijf twee sqreens gekocht en laten plaatsen. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, levering, plaatsing en daarmee de afwerking. Het plaatsen is nauwkeurig gedaan zowel aan de buitenzijde als binnenshuis. De twee medewerkers hebben oog voor detail en zijn erg vriendelijk. Het is een prachtig product, naar binnen kijken is echt niet mogelijk en naar buiten kijkend is het alsof ze er niet zijn. Na plaatsing werd alles keurig opgeruimd en meegenomen. Kortom, erg tevreden en een aanrader.
Zeer tevreden over Marcel. Duidelijk communicatie en komt netjes de gemaakte afspraken na. Als ik nog eens wat wil laten doen op het gebied van zonwering kom ik zeker bij hem terug. Marcel bedankt!
Vlot contact, goed advies en keurig vakwerk. ZMB heeft al meerdere producten bij ons thuis geplaatst. Super tevreden!
Duidelijke communicatie, komt afspraken keurig na en het product wordt vakkundig/ netjes gemonteerd
Een mooi bedrijf. Goede levering en service. Geeft een goed advies! Vlotte levering. Een aanrader!
Zeer correct, vakkundig en vriendelijk. Leveren goed en strak werk !! Ontzettend blij en tevreden over het resultaat...
Zeer tevreden met de screen op onze dakkapel. Goede service!
Leuk en informatief voorgesprek, vakkundige en nette montage. Goede prijs. Zeer tevreden.
Goede service, snelle levertijd en heel goed geïnstalleerd!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid