facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zizzi Leiden

Zizzi Leiden

Info

Op zoek naar trendy fashion in maat 42-56 met behoud van goede pasvorm? Zizzi Leiden is de expert op gebied van damesmode voor vrouwen met curves.

Geschiedenis

Being yourself is the prettiest thing you can be!

Wij geloven dat iedere vrouw – los van haar leeftijd, lengte of maat – het recht heeft om er goed uit te zien en dat kan met Zizzi.
Zizzi is een Deens merk gespecialiseerd in trendy mode van maat 42 t/m 56. De steeds wisselende collectie bestaat uit een groot jeansaanbod met perfect passende broeken, leuke tops, goede breisels en prachtige jassen voor vrijwel iedere leeftijd en stijl.
Kwaliteit, mode en goede prijs-kwaliteitsverhouding zijn belangrijk voor Zizzi, net als een spontane en vriendelijke benadering van klanten.

Wij zijn Zizzi!!
En dat merk je in onze winkel. Tijd voor elkaar, een praatje, een lach, aandacht en een kop koffie maken dat je je snel op je gemak voelt. Wij adviseren graag en gaan samen op zoek, niet naar wat past, maar wat past bij jou! Altijd onder één voorwaarde; voel je happy in wat je draagt, want dan ga je stralen en straalt onze Zizzi Fashion samen met jou!

Let’s meet @ZizziLeiden



"Bij Zizzi Leiden vind je een exclusieve selectie modieuze grote maten kleding voor dames in maat 42-60. Zizzi Leiden is centraal gelegen in de Haarlemmerstraat, waar het personeel klaar staat om je een geweldige winkelervaring te bezorgen. Wij maken er een voorrecht van om kwaliteit en mode te combineren zonder compromissen te sluiten op het gebied van kleuren, snit en een comfortabele pasvorm - en met kennis van zaken, staat het personeel klaar om je te kleden voor elke gelegenheid! Onze vriendelijke verkoopsters heten je van harte welkom in onze winkel in Leiden, waar je kennis kunt maken met een gevarieerd aanbod aan dameskleding in plus-maten, afgestemd op het vrouwelijk lichaam. Tot ziens bij Zizzi in Leiden!"
Adres: Haarlemmerstraat 122, 2312 GE Leiden
Telefoonnummer: 0031715428173
Stad: Leiden
Route: Haarlemmerstraat 122
Postcode: 2312 GE


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:30
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Zizzi Facebook Leiden, Zizzi jeans, Zizzi Alexandrium, Zizzi sale, Zizzi Delft, Zizzi filialen deutschland, Zizzi Nijmegen, Zizzi winkels dicht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
10days_Maf Leiden 10days_Maf Leiden 241 meter Je wordt zo heerlijk geholpen bij MAF, zoveel mooie kleding, je koopt altijd wel wat...
De Wit Mode De Wit Mode 2 km Mooie mode, goede kwaliteit van materialen en pasvorm. Mooie kleurstellingen van kled...
Recensies
Super fijne winkel en personeel. Ik was er samen met mijn man en dochtertje en ik werd zeer goed geholpen. Ben dan ook met 6 stuks naar buiten gegaan voor de zomer . De winkel is voor ons niet in de buurt, maar ik ga zeker nog terugkomen. Ik kijk ook graag naar jullie lives op Facebook voor de nieuwste collectie en koopjes!
Altijd goed advies over maten en modellen, enthousiaste en deskundige verkoopsters en prima service. Lichte, duidelijk ingerichte winkel met een prettige sfeer.
Heerlijke winkel, goede service, voelt als thuis komen. Gevaarlijk voor mijn banksaldo, want ik loop altijd met meer weg dan ik "nodig" heb
Super fijne en mooie winkel. Moet er niet teveel komen want ga altijd met iets naar huis haha personeel super vriendelijk en behulpzaam. Heb een favoriete verkoopster. Heb altijd lol met haar! Zo zonde dat er maar 2 winkels in Nederland zijn. Is the place to be voor leuke grotere maten kleding!
Fijne winkel met veel persoonlijke aandacht door de verkoopsters. De live's kijk ik regelmatig omdat de winkel voor mij niet in de buurt is. Eind mei heel goed geslaagd. Voor het najaar kim ik zeker weer een keer shoppen.
Fijne winkel heel fijn geholpen .Ze nemen tijd voor je.En zeker leuke kleding.
Wat een fijne winkel. Je wordt heel vriendelijk geholpen en er wordt ook met je meegedacht over kledingstukken waar je wellicht in 1e instantie zelf niet aandenkt, maar die wel heel leuk staan.
Een hele fijne winkel met dames die altijd vriendelijk en behulpzaam zijn.
Ik had een leuke verkoopster, en een leuke zaak voor een grotere maat!! Ik ga volgende keer voor kleding weer terug alleen jammer dat ze geen ondergoed en bh verkopen.
De leukste winkel voor grote maten! Het is een actieve winkel met live verkoopfilmpjes op facebook, gezellige modeshow in de winkel en leuke acties. De meiden zijn stuk voor stuk toppers. Helpen mij altijd leuk en het is gezellig in de winkel. Ik ga met plezier winkelen bij Zizzi Leiden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid