facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zitschik Stoel Restyling

Zitschik Stoel Restyling
"Nadat ik ruim 35 jaar stoffeerders werk in diverse sectoren heb verricht, ben ik in 2012 voor mezelf begonnen en is Zitschik stoel restyling ontstaan. Al gauw werd de woonruimte te klein en ben ik verhuisd naar mijn huidige atelier. Hier werk ik met liefde voor dit ambachtelijke vak aan het opknappen, restaureren en stofferen van stoelen, fauteuils, kussens en banken. Ik breng ze terug in originele staat of in een door u zelf bepaald uniek uiterlijk. Van modern design tot klassiek: ieder meubel levert een nieuwe uitdaging. Het is heerlijk om een meubel, met soms emotionele waarde, weer een nieuw leven en uiterlijk te geven en af te leveren bij een blije klant.Ik begeleid u dan ook graag in al uw wensen."
Adres: Adriaan van Oordthof 31 , Amsterdam 1064 RW, NL
Telefoonnummer: 06 40885352
Stad: Amsterdam
Route: Adriaan van Oordthof 31
Postcode: 1064 RW



op zoek naar gerelateerd: Buisframe stoel opnieuw bekleden, Stoffen Gispen stoelen, Gispen stof
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bob van Noord Bob van Noord 2 km Een goed en vakkundig bedrijf. Zeker aan te bevelen. Bedankt
C-Line C-Line 3 km Wij zijn heel blij met onze oude nu nieuwe bank.Carolien heeft wederom weer een stuk ...
Rijks Antiekrestauratie Rijks Antiekrestauratie 3 km Zeer betrouwbare en vriendelijke allround antiek restaurateur. Gespecialiseerd in con...
Romeny Restaureert Romeny Restaureert 3 km Mijn antiek kast was hard toe aan een opknapbeurt. Regi Romeny heeft laten zien wat z...
Links en Gravestein Links en Gravestein 4 km Via Google vonden we Links & Co. Bijzonder sfeervolle winkel waar Els fijn advise...
Bebob Bebob 4 km Vertaald door Google BeBoB heeft voor mij twee stoelen gestoffeerd, waaronder een Ned...
Blankhout Houtreinigers Blankhout Houtreinigers 6 km Prutsers! Totaal geen ervaring in het verwijderen van verf/lak/beits. Mijn meubels zi...
Bo Textiel Bo Textiel 7 km Goed geholpen, leren jas laten polijsten. Niet de goedkoopste, wel goede kwaliteit. E...
Recensies
Johan heeft onze “Bommel” stoel fantastisch opnieuw gestoffeerd. Hij heeft prachtig werk geleverd en is een heel prettige man, die zijn afspraken nakomt. Een aanrader dus! Wij kiezen de volgende keer weer voor hem.
Johan van Zitschik is een vakman. Na eerdere, teleurstellende restauraties elders wilde ik nu eerst kijken in zijn atelier en werk zien. Daar heb ik goede uitleg gehad en prachtig gerestaureerde stoelen en banken gezien. Dat gaf het vertrouwen om de opdracht aan Zitschik te geven. Ik kon kiezen uit een mooie collectie zeer verschillende stoffen. Mijn twee Gispen-fauteuils zijn prachtig geworden. Ben heel blij dat ik voor Zitschik heb gekozen en zou dat iedereen aanraden.
Johan heeft voor ons een oude bank opnieuw bekleedt. Na 30 jaar tijd was dat hard nodig. Uiteindelijk is hij super mooi geworden! Johan heeft ons ook fantastisch geholpen bij het uitkiezen van de juiste stof. Zeker een aanbeveling waard!
Op internet heb ik verschillende stoffeerbedrijven met elkaar vergeleken. Het viel mij daarbij direct op hoe goed de presentatie van Zitschik is, alle benodigde informatie is op de site te vinden. Hieruit blijkt al dat Johan in staat is met de klant mee te denken. En dat werkt heel fijn. Ik liet mij dan ook niet ontmoedigen toen ik half oktober 2021 belde en Johan opmerkte dat ik pas in maart 2022 aan de beurt zou zijn.... Het is het wachten meer dan waard geweest! Johan heeft 3 sets mooie kussens afgeleverd die perfect passen in mijn oude houten fauteuiltjes uit de jaren 70 van de vorige eeuw en bovendien heerlijk zitten. Echt vakmeesterschap!
Johan heeft onze drie buisstoelen van nieuwe kussens voorzien. Ze zijn erg mooi geworden en ze zitten prima. We zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat. Ook het proces verliep prima: duidelijke communicatie over het tijdstip, de duur en de wijze van uitvoeren uitgebreide adviezen over te kiezen bekleding en de mogelijkheid tot "proefzitten".
Johan nam in zijn werkplaats uitgebreid de tijd om met ons de juiste stof en kleur uit te zoeken. Vervolgens heeft hij onze Gispen 412 stoel met veel vakmanschap en liefde gerestaureerd. De stoel was compleet uitgewoond maar is als nieuw en kan weer 25 jaar mee. Het was mooi om mee te maken dat ons enthousiasme voor deze stoel werd gedeeld door zo'n vakman!
Johan heeft met zijn vakkennis en -kunde onze LC2 stoelen weer helemaal in ere hersteld. Ze zitten weer uitstekend en ze zien er weer prachtig uit! Alles is volgens planning verlopen en ook dat is een verademing in 2022.
Waarom nieuw kopen, wanneer je een mooi maar versleten stoeltje opnieuw kunt laten stofferen: Johan is een vakman, biedt ruime keuze uit bijzondere stoffen en de verhouding prijs/kwaliteit is echt aantrekkelijk
Uit de nalatenschap van mijn ouders vielen mij drie topstukken toe uit de Gispen-collectie, alle ontwerpen van André Cordemeyer: fauteuil 1409 en 1410 en zitbank 1710. Mijn ouders kochten de meubels in 1966. Mijn liefde voor Gispen heb ik uit mijn jeugd meegenomen. Ergens in de tijd veranderde hun smaak en verdween het ameublement naar zolder. Toen ik het erfde bleken de stoelen en de bank sterk verwaarloosd. De zittingen waren goeddeels verkruimeld en de bekleding was tot op de draad versleten. Ik had een hard hoofd in hun herstel. Maar Johan Becking heeft voor hetere vuren gestaan. Hij kwam, zag en overwon. Johan – duidelijk een Gispen-fan – legde geduldig uit hoe hij stap voor stap te werk zou gaan, welk materiaal hij ervoor gebruikte en hij adviseerde bij het uitkiezen van de soort en de kleur van de bekleding. In mijn ogen verrichtte hij een wonder. Na 56 jaar hebben door zijn handen de meubels een compleet nieuw leven gekregen. Volgens Johan gaan ze nog eens 56 jaar mee. Tegen die tijd weet ik deze vakman zeker weer te vinden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid