facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zippy - Creatieve Communicatie

Zippy - Creatieve Communicatie

Info

Zippy Communicatie creëert coole vormgeving, maakt krachtige illustraties en animaties en is enthousiast netwerker. Uw communicatie-uitingen breng ik creatief in beeld!

#illustratie #vormgeving #animatie #pictogram #visualisatie #zippy #communicatie

Geschiedenis

Zippy Communicatie creëert coole vormgeving, maakt krachtige illustraties en animaties en is enthousiast netwerker. Uw communicatie-uitingen breng ik creatief in beeld.

Zippy Communicatie is gespecialiseerd in visuele communicatie. Beeld trekt de aandacht, houdt de aandacht langer vast, maakt luchtig, is universeel en zegt meer dan 1000 woorden.

Wil je jouw boodschap krachtig overbrengen, laten visualiseren of visueel ondersteunen dan ben je welkom om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Meer weten?
Kom eens langs voor een kop koffie. Koningsweg 22, Soest.
Of mail naar [email protected]
Bellen kan natuurlijk ook 06 218 573 17

Feel Zippy!



"Zippy Communicatie is een creatief bureau voor visuele communicatie. Wij ontwerpen en illustreren onder andere voor visual identities, magazines, brochures, flyers, websites, printcampagnes en advertentiecampagnes. Onze klanten zijn divers. Zo werken wij onder andere voor het bedrijfsleven, de zorgsector, onderwijsinstellingen en gemeenten."
Adres: Koningsweg 22, 3762 EC Soest (Nederland)
Telefoonnummer: 31621857317
Stad: Soest
Route: Koningsweg 22
Postcode: 3762 EC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BoomRepublic BoomRepublic 512 meter Visit http://boomrepublic.com for more info.
Indruk Grafisch Ontwerp Indruk Grafisch Ontwerp 560 meter Iedereen laat graag een goede indruk achter. Of het nu een passend logo, een bijzonde...
Studio Segrade Studio Segrade 622 meter Studio Segrade helpt startende ondernemers hun identiteit en ideeën te vertalen in ei...
Blitzart Blitzart 852 meter Blitzart levert diverse diensten zoals illustraties, cartoons, logo design, fotobewer...
Spiralmedia Designs Spiralmedia Designs 3 km Professional Graphic Designer with 20+ years of experience. Based in Utrecht, The Net...
Wildlings Wildlings 174 km Freelance ontwerper en oplossingsdenker
Recensies
De meeste mensen kennen Erica van de illustraties, tekeningen en strips. Dat is prima. Maar ook voor Graphic Designs als logo's, werktekeningen, opmaak-producties, complete boek-layouts, en Art Direction moet je bij Erica zijn. Althans dat weet ik nu inmiddels ook. Flexibel, snel, creatief en heel betaalbaar. Zo, he he, is dat nu ook eindelijk bekend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid