facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zippa Zebra's Funjungle Hoogeveen

Zippa Zebra's Funjungle Hoogeveen

Info

Jullie avontuur kan beginnen, Vermaak je in de luchtkussens, ballenbaden, glijbanen, rodelbanen tokkelbanen, slingertouwen en griezel in het spookhuis!

Geschiedenis

Jullie avontuur kan beginnen, in het mooiste indoor speelparadijs van Nederland!

Vermaak je in de luchtkussens, ballenbaden, glijbanen, tokkelbanen, slingertouwen, apenkooi, klimtoestellen en in de schietkooi.

Race op het fietscircuit of op het scootercircuit, spring op de trampolines, ravot in de peuterhoek, dans in de disco en griezel in het spookhuis.

Ons speelparadijs is een echte jungle met planten, camouflagenetten, bananenbomen, knuffelbeesten, ga zo maar door.

De jungle is onlangs uitgebreid met een dubbele rodelbaan van 15 meter lang waar je met een sleetje af kunt zoefen. Dan hebben we nog een klimwand voor de wat oudere kinderen, een voetbalkooi en de peuterhoek, deze is vergroot met een Mega Lego bouwhoek



"FunZone Hoogeveen is de plek voor oneindig veel binnenpret! Hier vind je de grootste indoor speeltuin van Hoogeveen! Ons speelparadijs heeft verschillende leuke attracties, spellen, speelpleinen met elk hun eigen thema. Dit is een unieke ervaring voor kinderen maar ook samen met de ouders. Onze mascottes Okke & Pi staan te wachten om te spelen en er een onvergetelijke dag van te maken. Met verschillende speelpleinen hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen! Ouders kunnen ontspannen op ons uitgebreide horecaterras, genieten van gratis Wi-Fi en tegelijkertijd een oogje in het zeil houden terwijl de kinderen spelen. FunZone is ook een ideale locatie voor een kinderfeestje of een schoolreisje."
Adres: Groenewegenstraat 21, 7901ED Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528261888
ln.arbezappiz@ofni
Stad: Hoogeveen
Route: Groenewegenstraat 21
Postcode: 7901ED


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: zippa zebra korting, zippa zebra vacatures, openingstijden zippa zebra hoogeveen, indoor speeltuin drenthe, zippa zebra leeftijd, overdekt spelen, speeltuin hoogeveen, ballorig assen
Recensies
10 euro entree en rond de 3 euro voor iets te drinken dus dat is best duur. Mijn zoontje heeft zich wel ontzettend geamuseerd!
Onze kleinkinderen hebben zich prima vermaakt. Door het slechte weer was het erg druk. Jammer dat de leiding daar geen rekening mee hield waardoor de wachtrij voor een consumptie opliep tot meer dan10 minuten!
Leuk voor oudere kinderen. De speelhoek voor kinderen van 0 tot 3 is simpel en klein. De klim attributen voor oudere kinderen is nogal eentonig. Daarnaast kunnen kinderen zo naar buiten lopen richting de roltrappen, misschien is een hek plaatsen een idee?
Wij hadden voor vandaag gereserveerd en hebben een hele fijne dag gehad. Personeel was super lief en behulpzaam. Echt een aanrader voor een kinderfeestje. Eten en drinken was ook lekker en goed geregeld.
Het is hier toch leuk voor de Kids. Snap al die negatieve reviews niet zo.. Mijn zoontje van 2 vermaakt zich goed. Koffie is ook gewoon prima. Zeikerds.
Prima speeltuin. De kids hebben zich lekker vermaakt op een regenachtige dag. De uitstraling is niet heel gezellig. Vrij donker. Muziek vonden we erg hard staan.
Voor de kinderen een leuke plek om te spelen. Voor zowel peuters al kleuters als oudere kinderen wat te doen. De staat van het geheel heeft nog wel te wensen over. Zo deden de autootjes het niet, de ballen schieters ook niet en waren veel banden leeg van de fietsen. Eten en drinken is goed en betaalbaar. Al met al een leuke plek om heen te gaan met de kinderen maar in vergelijking met andere plekken kan er nog wel wat verbeterd worden.
Kinderfeestje gehouden vandaag bij Funzone Hoogeveen, was erg leuk voor de kinderen! Het personeel daarin tegen was erg stug en niet vriendelijk.. Zoals: Snauwen naar mijn kind omdat hij op haar manier te lang deed over de cijfers goed te zetten in het cijferslot van de schatkist.. ze zei, nou zal ik het maar doen want zo duurt het wel heel lang he, vervolgens gooit ze de kist open met een zucht en mochten ze wat uitzoeken.. Tegen een kind van bijna 6...
Tijdens ons verblijf in de buurt op de camping besloten om bij slecht weer een morgen hiernaartoe te gaan. Super leuke en overzichtelijke en goedkope binnenspeeltuin. Hebben ons hier prima 2 uurtjes vermaakt. Trek wel een t-shirt aan, reptielen zouden er goed kunnen leven .
Lief personeel! Vandaag mocht mijn zoontje helpen bij het opruimen van de ballen. Vervolgens kreeg hij als dank een mooi armbandje. Wat voelde hij zich trots en wat was hij daar blij mee, hij had het er ‘s avonds nog over. Het armbandje moest zelfs mee naar bed. Bedankt! Dit soort simpele dingen maakt een dag naar een speelparadijs nog specialer voor een kind.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid