facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zinvol Teksten

Zinvol Teksten

Info

✏ Schrijven = verhalen vertellen.
Met veel liefde help ik ondernemers op zoek te gaan naar hun verhaal! Dat zetten we om in blogs, webpagina’s en relevante artikelen én verspreiden we via sociale media en andere online- en offlinekanalen.

Geschiedenis

Van web tot print. Van zakelijk tot creatief. Als freelance tekstschrijver schrijf en controleer ik teksten voor bedrijven, organisaties en media.

Ik schrijf voornamelijk teksten voor de contentmarketing en zakelijke communicatie van bedrijven en organisaties. Daarnaast verdiep ik me graag in educatief materiaal, teksten voor kinderen en jongeren en tijdschriftartikelen.

Op deze Facebookpagina plaats ik regelmatig updates met nieuws, schrijftips en fijn leesvoer.

Adres: Rietveen 3, 1687 WL Wognum
Telefoonnummer: 06-25139795
Stad: Wognum
Route: Rietveen 3
Postcode: 1687 WL


Recensies
Liz heeft ons erg goed geholpen bij het schrijven van teksten voor op de website. Wij kunnen haar zeker aanbevelen! Ze denkt actief mee, levert snel en haar werk is kwalitatief goed zoals je verwacht. Kortom, wij zouden haar zeker nog eens benaderen voor nieuwe opdrachten.
Liz is snel, doet wat ze zegt en heeft de opdracht naar volle tevredenheid volbracht! Een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid