facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zinn

Zinn

Info

Zinn (officiële pagina) - ijssalon lunchroom en illy espressobar met pastry /gebak. Lekker, leuk en cool. De basis is vers italiaans homemade icecream.

Geschiedenis

Zinn prikkelt al je zintuigen. Ontmoet je vrienden bij Zinn. Ervaar het zinnenprikkelende ijs en menu. De basis is vers Italiaans homemade icecream. Geserveerd in fantasierijke ijscoupes met een wereld vol smaken. Wil je vers sap of koffie? Toch liever een Italiaanse cappuccino, of macchiato met een warme appeltaart? Zinn serveert ook een verse lunch, Italian sandwiches of poffertjes volgens eigen recept. Onze illy coffee zorgt voor de meest bevredigende coffee ervaring, wij zijn meerdere malen geëindigd in de top 10 'beste coffee'.

Waar je ook voor in de stemming bent. Ervaar en proef het verschil. Zinn streelt je zintuigen. Zinn is the place to be.

Label

Lekker, leuk en cool.

Echt ijs proef je gelijk. Een origineel Italiaans ambacht. Ervaar en proef het verschil. Verschillende kleuren, verschillende smaken. Ontdek de wereld van ijs met haar oneindige variaties. Onze kwaliteit in het bereiden van origineel Italiaans Gelato is door de Carpigiani Gelato University gecertificeerd. Terug in Nederland ontwikkelde we onze eigen bijzondere Zinn-ijsrecepten, vers en puur en vooral lekker.

Producten

Homemade ijs en patisserie en Illy coffee.



"Ervaar zinnenprikkelend ijs en coffee.De basis is vers Italiaans homemade icecream"meastro di gelato"Liever een Italiaanse cappuccino, espresso, of latte macchiato? Zinn's espressobar is powered by illy.Zinn serveert de heerlijkste flammkuchen uit eigen oven en BIO-poffertjes volgens eigen recept .Waar je ook voor in de stemming bent,ervaar en proef het verschil:Zinn streelt je zintuigen."
Adres: Koninginjulianalaan 267b , Voorburg 2273 JJ, NL
Telefoonnummer: 06 34488559
ln.maercecinniz@ofni
Stad: Voorburg
Route: Koninginjulianalaan 267b
Postcode: 2273 JJ


Openingstijden

Maandag: 08:00-21:00
Dinsdag: 08:00-21:00
Woensdag: 08:00-21:00
Donderdag: 08:00-21:00
Vrijdag: 08:00-21:00
Zaterdag: 08:00-21:00
Zondag: 11:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: zinn medewerkers, zinn inloggen medewerkers, zinn zorg medewerkersportaal, zinn vacatures, zinn haren, medewerkers zinn zorg nl, medewerker.zinn zorg, inloggen zinn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Donna ijswinkel Donna ijswinkel 869 meter Lekker zelfbereid ijs! Veel keus en goede smaken.
Recensies
Heerlijke ijs, lekkere coffee, gezellig terrasje
Heel lekker gegeten samen met me moeder. Een heerlijke flammkuchen met carpaccio parmezaanse kaas en pijnboompitten. super lekker.
We zijn wel vaker hier geweest. Maar vandaag waren we verbaasd nadat we een ijsje hadden gekocht in een bakje 2x 9euro Lekker op het terras zijn gaan zitten. Kwam een jongen man en die verzocht ons min of meer dat we er niet konden blijven zitten omdat we niets erbij wilde drinken. Heel raar was niet druk. Lunchtijd was voorbij Maar even ons ijsje eten op het terras mocht niet. Pfff
Mooie ijsalon op een perfecte plek. Jammer dat de broodjes zo simpel belgd zijn, zou wat meer uitgepakt mogen worden . En als ik bruin brood wil verwacht ik lekker donker bruin dik gesneden met pit en zaden. Geen licht tarwe sneetje. Zo jammer een saai broodje. Bij de Hema goed koper voor een beter broodje
Lekker lunchroom. Prima koffie. Vriendelijke personeel. Zeer netjes en kom hier vaak voor mijn vaste recept. Pancake and cappuccino. Handig dat er winkels in de buurt zijn.
Koffie, ijs en gebak is uitstekend in orde, maar de bediening laat te wensen over. Er wordt weinig gevraagd of het bestelde naar zin is en of er wellicht nog iets anders genuttigd wil worden. Tijdens mijn bezoek zag ik ook veel mensen klagen over het nog niet bediend zijn / lang moeten wachten op de eerste bestelling.
Het ijs was weer heerlijk. Maar weer moeilijk kiezen uit al die smakelijk
Lekker ijs,mooi plekje maar de bediening blijft problematisch,heel zonde.
Bijna geen Nederlands sprekende serveersters meer. Bijdehand ook. Slechte service ontwikkeld en bijna geen rookvrij terras meer. Je wordt lekker uitgerookt. Dan denk je, ik ga even een lekker bakkie halen. Was voorheen altijd een goede plek om te komen. Gaat erg achteruit. Prijs voor een latte macchiato a 4,70 is echt wel de top.
Heerlijk ijs voor een vaste klant, maar nét niet perfect omdat mijn favoriete gin tonic ijs er nooit meer is :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid