facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zingercampers

Zingercampers

Info

Verkoop- inkoop en verhuur van Campers. Reparatie, onderhoud, Accu's, Bearlock, Camerasystemen, Luchtvering, Fietsendragers, Schotels, en Vocht controles.

Adres: De Hanekampen 4a/4b, 9411XM Beilen
Telefoonnummer: 0593-380000
Stad: Beilen
Route: De Hanekampen 4a/4b
Postcode: 9411XM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Campers Assen, Camper kopen Emmen, Buscampers Groningen, Buscamper specialist, Buscamper huren Drenthe, Camper huren Stadskanaal, Camper kopen Friesland, Camper verkoop Zuid Holland
Recensies
Technische kennis is er ondermeer binnen dit bedrijf. en advies of goede ideeën ook. Maar ik lees enkele reviews dat mensen snel tussendoor geholpen werden. Dat gebeurde waarschijnlijk vandaag ook weer want helaas zijn ze de afspraak voor onze APK niet nagekomen. Dit is dus de derde keer in 2 jaar dat wij soms 2 maanden moeten wachten op onze camper voordat deze "geholpen" is. Waar maken we dan een afspraak voor? Zo jammer.
Zes weken hadden ze de tijd om een reparatie uit te voeren . Met een nieuwe APK. Na zes weken is er nog niets aangedaan .Nu is de apk verlopen. Mooi praatjes maar ze komen de afspraken niet na. En dit was niet de eerste keer . We komen nooit weer bij dit bedrijf .
Wat waren wij blij toen wij de sleepauto zagen met de heer Jan Zinger erin! Pech met camper, stonden in N.Duitsland. J.Zinger heeft ons helemaal naar garage en huis gebracht. Perfekte service!!
Hier hebben we onze camper in 2019 gekocht. 2e hands maar hij bevalt nog steeds heel goed. We kunnen er zo lekker in slapen.
Geweldig service van Gerrit tijdens de repatriëring van mijn camper. Ik werd prima op de hoogte gehouden van de eventuele aankomsttijd bij aankomst in Polch in Duitsland en bij aankomst in harderwijk. Fijn om mee samen te werken.
Heeft super mooie buscampers te koop. Erg goed geholpen door de eigenaar. Kom daar zeker terug voor de aankoop van een Malibu Carthago buscamper
Zinger heeft mooie campers en erg aardig en deskundig personeel. Vorig jaar hier een mooie Malibu gekocht en zijn in september bijna 4 weken door Frankrijk naar Italie gereisd. Alles werkt naar behoren. Top bedrijf en Jan ook natuurlijk.
Mijn camper wordt er momenteel gerepareerd. Ik ben heel tevreden over de ongedwongen sfeer, het vriendelijke personeel en de humor die binnen dit bedrijf onderdeel is van de houding van veel personeelsleden.
Zonder afspraak langsgereden, omdat hier de uitlaatbevestiging van onze oldtimer los was geraakt. Vriendelijke medewerker gaf aan dat er meerdere wachtenden al waren. Geen probleem als je boutjes en moertjes voor mij hebt, dan doe ik het zelf wel even. Gereedschap geleend van de monteur en alles weer bevestigd. Mijn vrouw en zoontje konden even plaatsnemen in de wachtruimte. Gewoon een super bedrijf waar niets teveel is en een glimlach voldoende is!
Via marktplaats advertentie vragen gesteld m.b.t. een geadverteerde camper. Na een week nog geen antwoord gekregen op mijn vragen. De heer Zinger via dezelfde mail bedankt voor het niet beantwoorden van de vragen en hem verteld dat ik gezien zijn uitblijvende reactie wel ergens anders mijn geld ging uitgeven. Wat schetst mijn verbazing binnen een aantal uren een reactie waarin stond dat hij niet reageerde op mails met alleen maar een naam en alleen tijd had voor echt geïnteresseerden. Alsof ik dat niet ben? Mag ik vragen stellen voordat ik 600 km heen en weer ga rijden voor een bezichtiging. Simpel gesteld deze man moet een cursus klantvriendelijkheid gaan volgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid