facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZiN kraamzorg Almere

ZiN kraamzorg Almere

Info

ZiNkraamzorg Almere is werkzaam in de volgende gemeenten: Almere, Lelystad, Dronten, Zeewolde, Eemnes, Huizen, Blaricum, Laren, Bussum, Naarden, Hilversum,

Geschiedenis

Wij zijn een kraamzorg bureau waar persoonlijke aandacht voorop staat.
één kraamverzorgster per gezin, aandacht voor uw hele gezin.
Onze kraamverzogenden zijn allemaal gediplomeerd en hebben de nodige bijscholingen gevolgd.
Ook hebben we onze eigen lactatiekundige in dienst.

Adres: Edvard munchweg 33, 1328 MB Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036- 5490839
Stad: Almere-Stad
Route: Edvard munchweg 33
Postcode: 1328 MB


Recensies
Karin heeft bij ons de kraamzorg op zich genomen na de geboorte onze dochter, ons eerste kind. Wij hebben Karin ervaren als een bron van enorm veel kennis, een nuchtere, maar gelijktijdig een erg inlevende en betrokken vrouw. Karin let erg goed op wat je nodig hebt tijdens de ingrijpende kraamtijd en welke hulp op dat moment bij je past. Bijvoorbeeld op de eerste dag toen het niet goed ging met onze dochter en we tegen paniek aan zaten, heeft Karin ons op een heel kalme manier geholpen alles weer op de rit te krijgen. Door haar kalmte konden wij ontspannen en focussen op wat onze dochter nodig had. Karin liet ons zoveel mogelijk zelf doen, wat past bij hoe wij leren en hoe we zelfvertrouwen krijgen. Verder nam Karin in de kraamweek echt de tijd voor ons, maar gaf ons ook de ruimte die we nodig hadden. De communicatie was altijd helder en verwachtingen duidelijk. En als kers op de taart hebben we het ook nog eens heel gezellig gehad! Mede door Karins relativerende humor en opgeruimde karakter was er ook regelmatig plezier en de rust om te genieten van de bijzondere tijd. Samengevat: voor ons was Karin een fantastische kraamverzorgende.
Karin heeft ons vanaf moment 1 op de best passende manier ondersteund en gecoacht tijdens de kraamweek. Ze liet ons veel op basis van intuïtie ontdekken hoe we ons kleintje wilden verzorgen en stuurde bij waar nodig of als we dit vroegen. Dit gaf ons veel zelfverzekerdheid en zorgde ervoor dat we na de kraamweek als echte ouders verder konden. Ook de gesprekken bij de koffie waren ontzettend fijn en de hulp van Karin in huis was super! Ook gaf Karin ons alle ruimte om zelf te ontdekken en was ze altijd bereikbaar voor vragen. Ze was ontzettend respectvol naar zowel ons als onze kleine. We hebben door Karin optimaal kunnen genieten van een hele bijzondere eerste week met onze kleine. We hopen haar bij volgende koters weer te zien!
Een geweldige vrouw die echt luistert naar wat wij als ouders willen maar ook luistert naar haar gevoel. De tips die ze geeft zijn geweldig en als er iets is wat niet werkt heeft ze nog 100 andere mogelijke tips. Wij hebben een geweldige week gehad met Karin. Onze zoon is ook gek op haar en ze doet alles in het belang van moeder en kind. Papa word uiteraard niet overgeslagen en ook voor hem is er tijd. Ik zou iedereen aanbevelen om Karin in huis te nemen als kraamverzorgster. Ze is een topper. We mochten haar 24uur per dag bellen als er iets was en al onze vragen werden meteen beantwoord. Ze heeft veel kennis maar doet ook veel op haar gevoel.
We hebben bewust voor een zelfstandige kraamhulp gekozen, omdat we het fijn vonden om zeker te weten wie een week bij ons in huis zou zijn. Met Karin hebben we hele fijne afspraken kunnen maken en de kraanmweek was uitstekend! Karen geeft nieuwe ouders heel veel vertrouwen en veel tips. Ik heb haar vragen enorm gewaardeerd. Vragen als wat wil je vandaag doen of hoe vond je dat het ging? Ze geeft je het vertrouwen dat je het zelf kunt en springt bij waar nodig. Aanrader dus!
Karin is een fantastische kraamhulp. Ze past haar zorg aan op het gezin en is erg flexibel. Zo krijg je hulp en adviezen die bij je passen. Ook de korte lijntjes waardeerden wij enorm. Verder staat ze altijd paraat met handige tips en heeft ze aandacht voor het hele gezin. We raden Karin absoluut aan!
Een lievere kraamverzorgster kun je je niet bedenken , heeft alle tijd voor je is flexibel , maar betrekt iedereen in het gezin bij het nieuwe gezinslid. Wij konden altijd bij haar terecht , ook buiten de uren om die ze bij ons was. Wil je een fantastische kraamweek ? Vraag dan Karin Kraamt !
Helaas.had goede reviews gelezen en wilde heel graag Karin in de arm nemen. Aanmeldingsformulier ingevuld. na een week nog geen reactie.. telefoonnummer opgezocht whatsapps gestuurd. werden wel gelezen maar niet beantwoord. Heel erg jammer maar het heeft dus niet zo mogen zijn. Geen idee wat er fout ging maar sowieso niet een erg goed teken.
Een geweldige behulpzame lieve vrouw, die fantastisch zorgt voor zowel moeder als kind. Als nieuwe mama was ik erg gespannen van te voren, maar wat was het een geweldige tijd. Ze heeft ons goed geholpen met de eerste tijd, maar ook daarna heeft ze nog vaak voor ons klaargestaan met advies!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid