facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zilverschoon

Zilverschoon

Info

Vrijstaand, gezellig 8-persoonsvakantiehuis op Terschelling waar het heerlijk vertoeven is met vrienden of familie.

Geschiedenis

Aan de rand van de bossen en vlakbij het ‘Geitenweitje’ ligt Zilverschoon in Midsland-Noord.
Dit vrijstaande, ruime 8-persoons huisje is de achterste van 2 huizen. Het is omringd door eigen terrein met een heerlijk terras waardoor het in de tuin goed vertoeven is.
Doordat de bomen beschutting bieden voor de welbekende eilandwind, is het hier al vroeg in het jaar genieten van de zon.
Meer zin in uitwaaien of om even wat winkels langs te gaan? Ook dat kan. In slechts een korte wandeling bent u bij het strand of het dorpje Midsland.

Het huisje dient ook de moderne gemakken van de mens met bijvoorbeeld Wifi, een afwasmachine, wasmachine en droger. Een langere periode in Zilverschoon verblijven kan dan ook gemakkelijk.
Daarnaast is ook aan wat luxe gedacht tijdens uw dagen weg, er is namelijk ook een Turks stoombad en een bubbelbad aanwezig.

Aangezien Terschelling als familiebestemming hoog staat aangeschreven, is met een kinderbedje, -stoel en –badje ook aan de kleintjes gedacht. Daarbij kunnen wij ons voorstellen dat u uw huisdier liever niet wilt thuislaten als u weg bent. Daarom is het mogelijk om deze mee te nemen.

De open keuken welke van alle gemakken is voorzien, loopt over in de woonkamer met open haard als blikvanger.
In totaal zijn er vier slaapkamers, met elk 2 eenpersoonsbedden welke ook gemakkelijk naast elkaar te schuiven zijn. Doordat er beneden een slaapkamer aanwezig is, is het huisje ook geschikt voor mindervaliden.
Er zijn twee badkamers in het huisje aanwezig en er is ook een separaat toilet.

Genieten van al het moois dat Terschelling te bieden heeft? Bij Zilverschoon bent u aan het goede adres.

Adres: Dorreveldweg 50, 8891 HN Midsland
Stad: Midsland
Route: Dorreveldweg 50
Postcode: 8891 HN



op zoek naar gerelateerd: zilverschoon kopen, zilverschoon steenfabriek, zilverschoon bestrijden, zilverschoon puttershoek, zilverschoon workshops, zilverschoon apeldoorn, zilverschoon nuenen, zilverschoon nijkerk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid