facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zilvermeeuw 6

"De Zilvermeeuw is een party-rondvaartbedrijf dat rondvaarten organiseert in het meest unieke natuurgebied van ons land; Nationaal Park de Biesbosch. Wij verzorgen al meer dan een halve eeuw rondvaarten, bedrijfsevenementen, excursies en dagtochten door de Biesbosch.Wilt u samen met uw familie, vrienden of collega's een gezellige dag/avond bij ons boeken? Bekijk dan onze beschikbare arrangementen en neem contact met ons op."
Adres: Biesboschweg 2, 4924 BB Drimmelen
Telefoonnummer: +31162682609
Stad: Drimmelen
Route: Biesboschweg 2
Postcode: 4924 BB


Recensies
We hebben deze keer gekozen voor de Zwerftocht. Nadat we onze kaartjes hadden opgehaald gingen we aan boord van een leuk open bootje. We voeren naar de Biesbosch. Ondertussen werd er door vrijwilligers een hele hoop verteld over de natuur. We gingen aan land en maakte een mooie wandeling langs de eendenkooien. Het hele proces werd haarfijn uitgelegd. Aansluitend werden we weer met de boot opgepikt en voeten terug naar Drimmelen. We hebben een leuke middag gehad.
Tocht gemaakt naar Antwerpen van 8 en een half uur. Erg luxe schip wat pas enkele maanden oud is. Goed verzorgd qua inwendige mens. Personeel was super, heel vriendelijk en behulpzaam. Snelle bediening. Leuk om het schutten in de sluizen mee te maken. Niet heel veel te zien onderweg en in Antwerpen alleen de haven gezien. Terugtocht naar Drimmelen verliep wat chaotisch met het verlaten van het schip naar de bus en niet erg comfortabel voor mensen die slecht ter been zijn in een dubbeldekker bus. Een fijne, wel lange dag gehad met de Zilvermeeuw Z9
De rondvaart door de Biesbosch met de Z9 was ontzettend leuk. Wij hadden er een brunch bij en die was uitstekend verzorgd en zeer smakelijk. Ontzettend aardig personeel. Wij hadden met de familie een leuke rondzit en het was die dag prachtig weer. Dat gaan we in de toekomst nog een keer doen maar dan een andere route.
Prachtige boot, zeer vriendelijk personeel, wij hadden een bruiloftsfeest op de boot. Jammer dat er vloerbedekking aan boord was, vlekken blijf je namelijk vaak zien. Een mooie houten vloer was af geweest. Dit is zeker geen punt van kritiek, meer een aandachtspunt.
Rondvaart van 2 uur gedaan door de Biesbosch voor €16. Een mooie tocht op een prachtige boot, de elektrische Z9. Onderweg krijg je op bepaalde punten informatie van de kapitein. Je kan drankjes kopen aan boord. Ze bieden ook langere tochten aan die een hele dag duren.
Ronvaart met de Zilvermeeuw in de Biesbossch We hadden een 2 uur durende rondvaart, prachtige boot met gereserveerde plaatsen op het eerste dek. Rondom volop uitzicht op de natuur die voorbij komt. Na enkele weken prachtig warm weer hadden wij nu net een dag uitgekozen dat het weer beduidend minder was. Af en toe regen en behoorlijke wind, maar daar was op het schip weinig van te merken. Omdat de boot behoorlijk groot is, kan die alleen maar in de breder en dieper water varen. En dat is jammer, dan is twee uur behoorlijk eentonig, niet veel te zien. Maar op deze prachtige boot hebben ze heerlijke drankjes behoorlijk aan de prijs !! dus we zijn de tijd wel door gekomen. Maar om het nu aan te bevelen ?! weet ik ook niet ?
Prima verzorgde rondvaart, met lekkere borrelplank en roseetje. Helaas weinig bijzondere dieren gespot. Maar wel heel relaxed door de natuur. We weten nu ook álles over spaarbekkens, via de info van de kapitein
2 uur durende tocht met lunch. De lunch heeft ons positief verrast! Keus genoeg en het evt aanvullen werd ook gelijk gedaan. Mooie natuur gezien en het zonnetje was ook goed vertegenwoordigd.
Alles was goed verzorgd, de busreis naar Antwerpen, het varen lekker rustig met de elektrische motoren de lunch etc..
Bedrijfsuitje gehad van 7 uur lang. Vanuit de standplaats naar Rotterdam-Botlek, Rotterdam-Centrum en via het Oosten weer terug gevaren. Maaltijden prima verzorgd en erg prettig personeel die het je naar de zin willen maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid