facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zilt at Sea

Zilt at Sea
"Open vanaf 1 maart"
Adres: Passage 33 , Zandvoort 2042 KS, NL
Telefoonnummer: 023 576 6991
Stad: Zandvoort
Route: Passage 33
Postcode: 2042 KS


Openingstijden

Maandag: 09:00-22:00
Dinsdag: 09:00-22:00
Woensdag: 09:00-22:00
Donderdag: 09:00-22:00
Vrijdag: 09:00-22:00
Zaterdag: 09:00-22:00
Zondag: 09:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: Strandfietsen Zandvoort, Deelfiets Zandvoort, Mountainbike verhuur Zandvoort, Scooter Zandvoort, Fiets huren Bloemendaal, Bakfiets huren IJmuiden, Bakfiets huren Bloemendaal, Fietsen huren Overveen
Recensies
Afgelopen week een fiets gehuurd bij Zilt Bikes. Echt een top service. Tijdens mijn fietstocht een botsing gehad met een wild hert. De mannen van Zilt Bikes kwamen er gelijk aan om de fiets te fixen zodat ik mijn tocht kon voortzetten. Ik raad deze fietsverhuur iedereen aan! Top fietsen voor een top prijs met top service!
Afgelopen dinsdag bij Zilt at sea geweest. Wat een geweldige service en vriendelijke medewerker, je voelt je hier helemaal op je gemak. De fietsen waren van uitstekende kwaliteit. Tot de volgende keer!
Onlangs met mijn partner een dag naar Zandvoort geweest om te fietsen door de duinen. Fijne fietsen voor een schappelijke prijs. Bovendien vriendelijk personeel met veel aandacht voor de klant. Prettig bedrijf!
Goede fietsen en prima service! En niet duur.
Goed bevallen. Avond tevoren gereserveerd met creditcard. Er stonden nog genoeg e-bikes klaar. Gunstige prijs. En gewoon lekker snel qua afhandeling. Telefoonnummer meegekregen als je onderweg problemen zou hebben. Kwam een stuk beter over dan de norse chagrijnigheid waarover geschreven wordt bij andere fietsverhuurzaken. De e-bikes waren ok maar die van jezelf fietsen toch het lekkerst.
Nooit een fiets hier huren!! Wanneer de fiets defect is er totaal geen service. De telefoon word niet opgenomen en de shop is dicht.
De accu van de "Hondenbakfiets" was helaas na 2 uurtjes leeg, en was niet voorzien van veiligheidsriemen of e.d. om de hond goed vast te maken. Toch prijzig 35 euro voor 2 uur, en een financiële tegemoetkoming was geen optie. Medewerker is drukker met bellen, dan met de klant. Jammer, verder prima fietsen.
Afgelopen midweek hier 6 ebikes gehuurd. Alles was top voor elkaar. We kregen er fietstassen bij en de fietsen waren prima! Beter dan mijn eigen fiets thuis
Heel vriendelijk personeel die al mijn vragen beantwoorden. De fietsen zelf waren helemaal in orde en niks op aan te merken. Fijne versnellingen en alles werd nog gecontroleerd voordat we gingen fietsen. Kortom een tevreden klant die sowieso terug komt om nog meer van de mooie omgeving Zandvoort te ontdekken met de fijne fietsen van Zilt at Sea!
Heel vriendelijk personeel, dachten mee. We konden kapotte fiets laten staan. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid