facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zijlstra schilders

Geschiedenis

Sinds jaar en dag wordt Zijlstra Schilderwerken direct in verband gebracht met ambachtelijk schilderwerk. Onze vaste en daarnaast nog steeds groeiende klantenkring, heeft voor een goed imago van ons bedrijf gezorgd. Een imago waar wij trots op zijn!

Wij staan voor goed en ambachtelijk vakmanschap. Wij werken tevens samen met andere (onder)aannemers en op deze manier bent u als opdrachtgever te allen tijde verzekerd van goed opgeleide vakmensen. Dit geldt niet alleen voor ons schilderwerk, maar ook als u gebruik maakt van onze kennis op het gebied van houtrot reparaties of beglazing.



"Sinds jaar en dag wordt Zijlstra Schilderwerken direct in verband gebracht met ambachtelijk schilderwerk. Onze vaste en daarnaast nog steeds groeiende klantenkring, heeft voor een goed imago van ons bedrijf gezorgd. Een imago waar wij trots op zijn!Wij staan voor goed en ambachtelijk vakmanschap. Wij werken tevens samen met andere onderaannemers en op deze manier bent u als opdrachtgever te allen tijde verzekerd van goed opgeleide vakmensen. Dit geldt niet alleen voor ons schilderwerk, maar ook als u gebruik maakt van onze kennis op het gebied van houtrot reparaties of beglazing."
Adres: Hannelswei 17A, 9251MR Bergum
Telefoonnummer: 0511463006
Stad: Bergum
Route: Hannelswei 17A
Postcode: 9251MR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Recensies
De ene dag besteld, volgende dag ophalen.
Prima kwaliteit. Ik moest wel even wachten voordat ik ingepland werd, maar het was het wachten waard. Het hele huis 2 onder 1 kap in een week met 2 man in de verf. Mijn vertrouwen in deze vakmensen was groot en dat vertrouwen is zeker niet beschaamd. Zeer tevreden en wat mij betreft zeker een aanbeveling waard.
Super snel ben ik terug gebeld en heel goede prijs gekregen op het gevraagde offerte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid